krtglucnar_ Karadut özü aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum henüz oğlum 11 aylık yaşına çok az kaldı yaşından sonra kullanıcam ama tarif verebilirmisiniz ve bende kullanabilirmiyim nasıl bi faydaları var
Mimoza-kizim krtglucnar_ yasindan sonea kullan canim 1 tatlı kasigi öz 1 çay bardağı su karistirip icebilir sende 1 su bardagi suya 1 yemek kasigi seklinde kullanabilirsin ben kış boyu kullandım eylulde kullanmaya basladim 3. Şisemizi bitiriyoruz benm agzimda surekli aft olurdu artik olmuyor cok sukur onu kullandigimdan beri ben trendyoldan aliyorum
birinsan14 krtglucnar_ ben sadece suyla seyreltip içiriyorum. Şekersiz soğuk sıkım aldığım için ekşi tadı ama kızım seviyor.
snyck krtglucnar_ 6 ayından beri veriyorum tek bildiği içecek karadut özüdür (5yasinda bu arada) Köyceğiz ve havran kocaseyit çok beğendik 1 çay kaşığı 1 tatlı kaşığı derken artık yemek kaşığını da geçiyor sulandırıp iciriyorum
haziran09 krtglucnar_ ben de bebeğime altı aylık olduğundan beri kullanıyorum, doktor 1 yaşından sonra sulandırıp ver ama şimdi sulandırmadan çay kaşığının ucuyla özünü ver dedi ben de o şekilde veriyorum😊
krtglucnar_ Mimoza-kizim hmm anladım bende zühre anadan aldım tadı çok güzel bide suya karıştırmadan günde bir kaşık yenilirmi acaba yoksa sadece suya karıştırılıpmı tüketiliyo
Mimoza-kizim yanaklibebek ben hergun icmiyordum ondan olabilir belki 🤣🤣 kizima hergun veriyorum da ben 2 gunde bir 3 gunde bir iciyorum 🥰 eşimde icmiyor sadece kizimla ben 🤣🤣
livanurvealpinannesi61 yanaklibebek benim 2 çocuğum var Zühre ana karadut özü kullanıyorum 1 aydan çok gidiyor bizim de
Mimoza-kizim krtglucnar_ valla bilmiyorum ki kullanilir herlde yaa ama belki mideyi yakabilir kasikla tuketilince kullanim önerisinde suyla karistirin yaziyor bi dene istersen 🥰
Mimoza-kizim Ballilokmam11 ben zadelife kullaniyorum seker kullanmiyolar icinde meyvelerin kendi sekeri var sadece
livanurvealpinannesi61 Mimoza-kizim yorumlar da içinde şeker var doğal değil yazmışlar bende alacaktım ama çoğu doğal değil yazmış
yanaklibebek livanurvealpinannesi61 bende Zühre ana aldım😂 eşim ve ben kullanıyoruz bebeğim daha çok küçük 15 güne bitmiş 😂 ama ben her gün içiyorum neredeyse çünkü bebeğimin süt alerjisi var ve hazır meyve suları hep süt içeriyor kendim yapmaya da hiç halim yok bebeğim çok yoruyor
Mimoza-kizim livanurvealpinannesi61 evet o yorumları dikkate alarak icindeki sekeri cikartmislar suan sadece meyvelerin sekeri varmış
livanurvealpinannesi61 Mimoza-kizim bilmiyorum o kadarını canım bende Zühre ana alıyorum aynısı bulursam doğal alıcam oğlum bitek onu seviyor rengi kırmızı mı acaba