Mimoza-kizim yanaklibebek ben hergun icmiyordum ondan olabilir belki 🤣🤣 kizima hergun veriyorum da ben 2 gunde bir 3 gunde bir iciyorum 🥰 eşimde icmiyor sadece kizimla ben 🤣🤣
livanurvealpinannesi61 yanaklibebek benim 2 çocuğum var Zühre ana karadut özü kullanıyorum 1 aydan çok gidiyor bizim de
krtglucnar_ Mimoza-kizim hmm anladım bende zühre anadan aldım tadı çok güzel bide suya karıştırmadan günde bir kaşık yenilirmi acaba yoksa sadece suya karıştırılıpmı tüketiliyo
Mimoza-kizim krtglucnar_ valla bilmiyorum ki kullanilir herlde yaa ama belki mideyi yakabilir kasikla tuketilince kullanim önerisinde suyla karistirin yaziyor bi dene istersen 🥰
Mimoza-kizim Ballilokmam11 ben zadelife kullaniyorum seker kullanmiyolar icinde meyvelerin kendi sekeri var sadece
birinsan14 krtglucnar_ ben sadece suyla seyreltip içiriyorum. Şekersiz soğuk sıkım aldığım için ekşi tadı ama kızım seviyor.
livanurvealpinannesi61 Mimoza-kizim yorumlar da içinde şeker var doğal değil yazmışlar bende alacaktım ama çoğu doğal değil yazmış
yanaklibebek livanurvealpinannesi61 bende Zühre ana aldım😂 eşim ve ben kullanıyoruz bebeğim daha çok küçük 15 güne bitmiş 😂 ama ben her gün içiyorum neredeyse çünkü bebeğimin süt alerjisi var ve hazır meyve suları hep süt içeriyor kendim yapmaya da hiç halim yok bebeğim çok yoruyor
Mimoza-kizim livanurvealpinannesi61 evet o yorumları dikkate alarak icindeki sekeri cikartmislar suan sadece meyvelerin sekeri varmış
livanurvealpinannesi61 Mimoza-kizim bilmiyorum o kadarını canım bende Zühre ana alıyorum aynısı bulursam doğal alıcam oğlum bitek onu seviyor rengi kırmızı mı acaba
snyck krtglucnar_ 6 ayından beri veriyorum tek bildiği içecek karadut özüdür (5yasinda bu arada) Köyceğiz ve havran kocaseyit çok beğendik 1 çay kaşığı 1 tatlı kaşığı derken artık yemek kaşığını da geçiyor sulandırıp iciriyorum
haziran09 krtglucnar_ ben de bebeğime altı aylık olduğundan beri kullanıyorum, doktor 1 yaşından sonra sulandırıp ver ama şimdi sulandırmadan çay kaşığının ucuyla özünü ver dedi ben de o şekilde veriyorum😊