[silindi] 3 aydır düzenli spora gidiyorum. Ramazan da da zor oluyor ama akşam. 10 da gidip 12 buçuk gibi geliyorum. Haftada bir masaja gidiyorum manuel terapi, bu fıtık sırt ağrısı için olan. Düzenli cilt bakımı yaptırırım, eşim bazen erken çıkınca iş çıkışı beraber bir saat takılırız sonra çocukları almaya gideriz. Müsaitliğimize göre akşam kızlarla dışarı çıkarım, ramazan dışında şuan yetişemiyorum, çocuklar erken uyuduğu için de evedeyken de eşimle film çay kahve yaparız. Haftada bir psikoloğuma giderim onu da atlamam kendim için yaptığım en iyi şey bence bu.
Size bebek uyuduğu zaman duş alıp bir cilt bakımı yapın, sonra kahve için, ev işlerini biraz öteleyin, eşinizle bebeği bırakıp bir yarım saatte olsa bebeksiz bir hava almaya çıkın. Ek gıdaya başlayınca süreyi uzatırsınız. Arada aileler yakınsa birkaç saat bırakıp eşinizle başbaşa çıkın. Hava alın sinemaya gidin gezin. Biraz kendinizle başbaşa kalın. Kitap okuyun, bebeği uyuturken kulaklık takıp film izleyin. Sabah ilk kalktığınızda pijamalarınızı çıkarım tayt tişört giyip kendinizi severek başlayın. Sürekli de kendinize bunu söyleyin. Kendimi seviyorum kendim için bişeyler yapıyorum. Kendime bakıyorum diye olumlamalarla başlayın. Bir hafta deneyin ve gerçekten neşeli ve enerjik olmaya başlıyorsunuz.