ebruegehan [silindi] valla uyanınca yüzümü yıkıyorum yüz temizleme jelimi her sabah akşam kullanırım . Maske yapıp yıkamaya zaman ayıramıyorum . Kağıt maskeler daha pratik kendimi daha iyi hissettir bakım olması . Yüzüm çok soluksa nenlendiririm serum yada krem ile benimde 5 ay 17 günlük oğlum var. Diğer bakımları anca uyurken felan yapıyorum .. kendime kahve yapıyorum onu kucağımd uyuturken yada ana kucağında otururken oyalarken kahvemi içiyorum . Hava güzelse bebek arabasına koyup şöyle bi tur atıyorum market gezip geliyoruz 😂 nefes alıyoruz balkona çıkıyoruz bazen . Ama en güzeli anneanne ile dedeye gidip ortalarına çocuğu bırakıyorum ben koltuğa atıyorum kendimi 😂😂🤣 tatil köyüm diyorum oraya 😂
Beratim17 Tazeannef benimde oğlum 11 aylık senle aynı durumdayım hatta daha kötüsü eşimle kavga ettim ayrılık derecesine geldim şuan annemlerde kalıyorum cocukla 5 dk bile ilgilenmiyor kendime bakamıyorum
hfueidjdjhebdb [silindi] cocukla gezmekle olmuyor ben hergun dışarı çıkıyorum çocuk dışarıya alıştığı için daha çok yoruluyorum 🤣. İlk olarak evi tertemiz yapıyorum ertesi günü mutlu geçirmek için. Eşimle tatil planı yapıyoruz bi motivasyonum yükseliyor alış veriş yapıyorum. Bakım yapmak önemli kendini iyi hissetmek için saçlarında değişiklik yapabilirsin yeni şeyler keşfedebilirsin en çok ne seni mutlu ediyorsa onu yap. Eş desteği çok önemli bence şahsen benim mutluluğum Eşimle alakalı
Bennureyla [silindi] kendimi iyi hissetmek için öncelikle uyuyorum. Ben yorgun olursam kendime ve bebeğime yetemem. Başkada bir şey yapmıyorum iki haftalık anneyim azıcık toparlanayım bakacağım…
MonicaGellerCB [silindi] ben kızımı uyuttuktan sonra -gece uykusuna- sevdiğim dizi ya da filmleri açıp izlerim. :) Bazen kitap okur, bazen de radyo açıp dinlerim.
maygirl [silindi] kişisel bakim,yakin arkadsla ile kahve sohbet,firsat buldukca bebeğimi babasina birakip arkadslarimla 1 2 saat disari cikiyorum..snra hepbirlikte cikiyoruz eşimde bende gezmeyi seweriz hava guzelse ewde hic durmayiz..snra alisweris..
Dolores Derenmom 28 aylık, babaannesi bakıyor şu anda evimizde. Ama kendime anneanne ve babaanne gelmeden önce de aynı şekilde vakit ayırıyordum, eşim çok güzel bakıyor çünkü. Hatta çalışmıyorken daha çok rahattım işe başlayınca zamanım daraldı