NatashaRomanoff littleflower 3 tane hurç tarzı gelin bohçası 3 tane zarf bohça alındı. Zeminlerine karton desteği yapacağız zaten tok dursun diye ama yazmaları iğneleme fikri de güzel denk gelmemiştim güzel oldu teşekkürler ❣️🙏🏻
Minnakordek NatashaRomanoff bohça mohca hiç istemedim ne münasebet benim alacağım geceliği falan almaları beraber de seçmeye gitmem veya uyku seti ne alaka yani kendim aldım koydum eşimle aldık kaynanam seccade patik yazma vs koymuş inanın daha ne var bilmiyorum bı kere açıp bakmadım boş bis duruyor yazma patik vs bence sorulup yapılmalı sırf olsun duye yapmakta saçmalık
NatashaRomanoff Minnakordek bende sizin gibiydim zaten ama yapılacak istendi sizlerde neler vardı farklı yardımcı olur musunuz diye sormak istedim 😌
NatashaRomanoff Mrvsmt2502 zaten alınan her şeyi hatta koyulacaklarda dahil kendisi seçti. Eski usul parçaları koyma sebebimiz aile isteği kaynaklı. Bende sizlere gelenler nedir diye sordum ki örneğin dersiniz bana şöyle bir şey koydular severek kullandım benim yazdığım listede o parça yoktur aaa derim bunu da halledelim. O yüzden destek amaçlı sordum ☺️ çok teşekkür ederim 🙏🏻❣️
NatashaRomanoff Ramsamsam ne diyeyim ki neden böyle yaparlar bazı aileler çok vurdumduymaz. Keşke nişanlıyken söyleseydiniz çıkmak istediğinizi, ya da anne babanız söyleseydi isteriz diye
Ramsamsam NatashaRomanoff babama demişler adette olan ne kaç bilezik veya kardeşe anneye ne alınır diye baban üstüne basarak gelininizin gönlünü hoş tutun giydirin biz ne bilezik ne birsey istemeyiz demişti bir bilezik ve 100 lira harçlık ne bayramda ne bir yerde kıyafetimi almadılar eşime bohcada biz montuna kadar aldık ayakkabı bile babam ben herseyini alirim sıkma sen canını dedi
NatashaRomanoff Ramsamsam babanız çok cömertmiş umarım şimdi eşinizde size karşı öyledir ailesi ama sınıfta kalmış. Anlamamışlar babanızın nezaketini.
Prensesminik42 NatashaRomanoff 1pike takım 1cok amaçlı uyku seti 3havlu El örgüsü yelek El örgüsü şal 5patik 2ince çorap 3babet corap 5igne oyası yazma 4sal 3ipek eşarp 2canta Makyaj seti 3tane iç çamaşırı seti 2bone+iğne Parfüm 1namaz örtüsü ve seccade tesbih 3takim elbise 3ayakkabi 1tane mutfak önlüğü 2mutfak havlusu Benim iki tunik takım biri elbise olrak geldi
hobby_catolog_hk NatashaRomanoff bana gelen bohça da pike takımı. Havlular Seccade takımı. Terlik baş örtüler. Geline kıyatifetker parfüm kozmetik makyaj malz. Patik lif ( biz abimin eşine nişan bohcasına bunları koyduk çanta cüzdan gecelik ayakkabı bunları da koymuştuk) bana gelenler hazır ürünlerdi Yengeme yaptığımız pike dantelli vs ürünler markaydı. El emeği ürünler koymuştuk
NatashaRomanoff hobby_catolog_hk bizimde böyle olacak ortalama olarak hepsi hazır sayılır 🙏🏻🫶🏻 teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🫶🏻
Asel5Lina NatashaRomanoff makyaj setine makyaj tonikleri pamuk şampuan ve manikür seti koyabilirsininiz
NatashaRomanoff Asel5Lina makyaj temizleme suyu ekledim ama pamuk almamıştım koyulabilir evet bunu da ekleyeyim 🫶🏻 manikür setini sorarım ama kullanıyorsa olur derse onu da ekleyebilirim hiç aklıma gelmemişti teşekkürler 🥰🙏🏻
Elif_63 NatashaRomanoff benimkide böyleydi ama elbise ayakkabı eşarp kaftan kumaş falan da koymuşlardi
NatashaRomanoff Elif_63 elbise, etek, gömlek ve ayakkabı almışlar onlar koyulacak 🫶🏻 kumaşa gerek olmaz herhalde başörtüsü olarak sadece yazma koyuluyor teşekkür ediyorum bilgi paylaştığınız için 🙏🏻🥰