ezelinnannesi Tahaaaa evet %12 deyiz.Deprem bölgesindeyiz eşim sadece stant açıyo aktif gönüllü sayımız da az yavaş ilerliyo kampanyamız malesef.
kucukmucizemsin3587 ezelinnannesi Allah aşkına 😩 nolur biraz bilgilenin gidin bakın bakalım varmı yokmu
kucukmucizemsin3587 ezelinnannesi gebeliğin 14 ila 20 haftaları arasında yapılan bir testtir. Bu testi yaptırmaya karar verirseniz, rahminizdeki amniyotik sıvıdan bir DNA örneği alınır ve alınan bu DNA örneği fetüsün SMA geni taşıyıp taşımadığını öğrenmek için laboratuvarda test edilir.
ezelinnannesi kucukmucizemsin3587 ben bunu bilmiyodum evladıma böyle bişey yapmak istemezdim ben de onunla birlikte kahroluyorum şu an elimden yardım istemek dışında da bişey gelmiyo ama bilerek evladıma zarar vermem haksız olduğunuz yer orası
Rwerdst kucukmucizemsin3587 merhabalar dediğim gibi hala çok bilirim edasıyla yazıyorsunuz aşağıda. Amniyon kesesinden durduk yere sıvı alınmıyor. Doktorlar bir şeylerden şüphelenince anca öyle alınıyor. Ama ıft testi var onda da çıkıyor lakin fiyatları dolar ve euro cinsinden oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam şuan güncel fiyatı 10-14 ya da 10-15 bin arası. Doktorunuz belli ki bir şeyden şüphelenmiş de sizden istemiş. Hem devlet hem özel takipliydim. İstanbulda yaşıyorum. Gittiğim hastaneler öyle araştırma hastanesi ve ünlü bir özeldi. Ve asla sma testi için bir şeyden bahsedilmedi. Sadece doğuma doğru eşimin 2.çocuk düşünürsek sağlık ocağından sma testi vermek isterse verebilir dediler. Belliki hamilelikte riskli gruptaydınız yaptırdınız. Ama herkes riskli grupta olmuyor. Yani bu şekilde itam etmeniz çok saçma insanları. Hayatımda sizin kadar kaba ve düşüncesiz bir insan görmedim Allah size akıl fikir versin ne diyelim. İçinizde azcık insanlık kaldıysa susun da oturun.
kucukmucizemsin3587 ezelinnannesi anlıyorum sizi inşallah herşey gönlünüzce olur şifa diliyorum ama artık devlet zorunlu yaptırıyor on aylık bebeğim var bizde yaptırdık daha gebelik olmadan yapılıyor sonra bebekte de varmı ona da bakılıyor eşinizle akrabalık bağı varmı
Sevah ezelinnannesi yahu niye bu zihniyette bir insana bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz ki KİM İSTER BUNU rabbim kime neyin zamanla nasip edeceğini kim nerden bilecek sağlık anlamında hastalık anlamında o yüzden boşverin kendinizi toparlayın
ezelinnannesi Benim oğlum depremden sonra dünyaya geldi.8 aydır ayağımı uzatıp oturmadım,rahat bir nefes almadım.Eşimle aynı evde bile kalamıyoruz.Evimin yıkılmasına bile üzülmedim.Çadırda yaşarım bütün cefayı ben çekeyim yeter ki evladım kurtulsun
sifirekran_bolkitap @HappyKids Ramazan ayı boyunca her gün bir smalı bebeği sabitler misiniz? İnsanlar fitre ve zekatları için de bağışta bulunuyorlar.
sifirekran_bolkitap sifirekran_bolkitap @Tubatgn ramazan ayı boyunca hergün bir bebeğimizi sabitler misiniz? İnsanlar fitre ve zekatları için de bağış yapmak istiyor
ezelinnannesi sifirekran_bolkitap Allah razı olsun sizden desteğinizi esirgemiyosunuz hiç.Sizin gibi insanların sayısı artsın inşallah
sifirekran_bolkitap ezelinnannesi Allah sizden de razı olsun. Hepimiz anneyiz empati yaptığımızda nasıl bir acı yaşadığınızı tahmin ediyoruz.
ezelinnannesi sifirekran_bolkitap herkes sizin gibi düşünmüyo malesef.Evladımın acı çektiğini görmek beni kahrediyo
sifirekran_bolkitap ezelinnannesi Dikkate almayın lütfen, şuan hali hazırda test zorunlu ama öncesinde değildi. Sağlık sistemimiz ilaç ödemesi yapmıyor ama önleme amaçlı test hakkında kamu spotları hazırlansa en azındam zorunlı yayın yapılsa. Kimse evladını bu halde görmek istemez. Siz de elbette böyle bir test olduğunu bilseydiniz yaptırırdınız
tiggerwinnie ezelinnannesi sms attım elimden geldiği kadar duyuracağım Rabbim tez zamanda şifa versin
ezelinnannesi tiggerwinnie Allah peygamber razı olsun rabbim sizi evladınızla sınamasın inşallah iyi ki varsın
ezelinnannesi sifirekran_bolkitap ben böyle bişeyi bilmediğim için kendimi yeterince suçluyorum emin olun.Hepsi benim yüzümden ama evladımın bi suçu yok.Benim yavrum daha süt kokuyo,benim yüzümden ona bişey olmasına dayanamam
sifirekran_bolkitap ezelinnannesi Lütfen kendinizi sorumlu hissetmeyin. Bu genel bir bilgi eksikliği ve bı konuda maalesef bir çalışma yok. Ben hamilelikten önce 3 ayrı doktora kontrole gittim. 7 yıllık evli olduğumu da söyledim 3 doktorda bu konuda uyarmadı.
tiggerwinnie ezelinnannesi duamdasınız sms attıkça size özelden yollarım inşallah sağlığına kavuşacak 🌸❤️❤️