ezelinnannesi tiggerwinnie inşallah.Umudumuz çok zamanımız yok malesef zamanla yarışıyoruz.Etrafınıza da evladımın sesini duyurun nolur
sifirekran_bolkitap ezelinnannesi Lütfen kendinizi sorumlu hissetmeyin. Bu genel bir bilgi eksikliği ve bı konuda maalesef bir çalışma yok. Ben hamilelikten önce 3 ayrı doktora kontrole gittim. 7 yıllık evli olduğumu da söyledim 3 doktorda bu konuda uyarmadı.
ezelinnannesi sifirekran_bolkitap ben bunun vicdan azabını çekiyorum zaten sadece eleştiri yaparken herkes elini vicdanına koysun.Ben hatalıysam da bebeğim değil
kucukmucizemsin3587 ezelinnannesi anlıyorum sizi inşallah herşey gönlünüzce olur şifa diliyorum ama artık devlet zorunlu yaptırıyor on aylık bebeğim var bizde yaptırdık daha gebelik olmadan yapılıyor sonra bebekte de varmı ona da bakılıyor eşinizle akrabalık bağı varmı
ezelinnannesi kucukmucizemsin3587 eşimle akraba değilim.Ezelden önce 3 sağlıklı evladım oldu 4 yıl önce 8 yaşında bi kızımı kaybettim başka bi sebepten.Ezelin sma olabileceği aklımdan bile geçmedi bu yüzden ama rabbim beni yine evladımla sınıyo
sifirekran_bolkitap ezelinnannesi Siz de hatalı değilsiniz lütfen kendinize yüklenmeyin. Hatalı olan çok fazla kurum var ama üzerine konuşmak anlamlı değil şimdi. İnsanların yorumlarını dikkate almayın lütfen.
ezelinnannesi sifirekran_bolkitap beni anladığınızdan eminim insanın evladı grip olsa kendini suçlar benim evladım ölümle savaşıyo.Destek olmak istemeyen olmasın canı sağolsun ama eleştirirken karşısında acılı bi anne olduğunu bilerek eleştirsinler başka bişey demiyorum