nadidelifora ezelinnannesi kuş olup ucabilsek şifa olup dokunabilsek ezel bebegimize keşke. SMS gonderdim yine göndereceğim. Rabbim tüm yavrulara şifa versin. Sizlere de dayanma gücü. Dualarımızdasin sevgili anne. Yaşanmamış gibi olsun bu günler inşallah ♥️
ezelinnannesi nadidelifora Allah razı olsun desteğiniz için.Ne güzel dualar etmişsiniz öyle iyi ki varsınız🙏
ZeynepK02 kucukmucizemsin3587 olmamış yapmamış böyle olmuş şuan bunları konuşmanın zamanı mı destek vereceksen ver vermeyeceksen sus karşında ciğeri yanan bi anne var yarın senin başına da gelebilir herşey kınama
kucukmucizemsin3587 ZeynepK02 ya kes ne kınaması devlet zorunlu yaptırıyor evlenmeden önce, o zaman yapılmadıysa gebelikte yapılıyor
ZeynepK02 kucukmucizemsin3587 insanlığa davet ediyorum seni olan olmuş diyorum şimdi bunu konuşup acılı bi anneyi daha çok incitmeye gerek var mı biraz düşün ve anla demek istediğimizi sağa sola saldırma
superanne2 kucukmucizemsin3587 bunu nereden çıkardınız acaba benim kardeşim kadın doğum doktoru daha 2 3 yıllık yapılan birşey bu. Kadının ilk çocuğu değil ki öncekiler sağlıklı olduğu için test yapılmasına gerek görmüyorlar ayrıca gebelik sivisindan sma hastalığı ogrenilmiyor
Noname21 kucukmucizemsin3587 bunu kendiniz düşünün buraya yazmanın faydası nedir ? Sizin bunu söylemeniz aile için neyi değiştirecek Ayrıca şart olsa doktor direk yapardı demekki zorunlu değil bazen fikirlerinizi anlatmak zorunda değilsiniz içinizde de tutabilirsiniz
ezelinnannesi Tahaaaa oldu hamdolsun.Allahım razı olsun sizden destekleriniz için çok teşekkür ediyorum