Asel5Lina Tubatgn Daha ben evlenmeden önce annemle oturuyoduk bana döndü ve dedi ki kızın olursa Lina koyarmısın bende anlamına falan baktım olur dedim ikinci asını Lina koydum birgn hamileyken dişçiye gitmiştim orda bi kız vardı adı Aseldi çok tatlıydı bıcır bıcır 😍 4 yıl sonra evlendim Asel Lina koydum 😍
Serap-asel Tubatgn kızımın adı asel Anlamı , soylenısı herseyıyle asil bır isim die asel koyduk adını bal dıe sevıyoruz asel kızım bal kızım🍯🥰
Melez4453 Arif; adı gibi bilen ama şnşallah doğruyu bilipte amel eden olsun diye Gökçe; türkçe kökenli isim istiyorduk ve gökçeada ya gitmiştik. Dönüş tolunda oğlum gökçe dedi. Bizde o an çok beğendik işte aradıgımız dedik
ceylan54 Tubatgn kayinpederimin adı selahaddin esim cok istedi koymak ben AHLAS koydum esimde onune selahaddin koydu gcen saglik ocagindaki kadin bile neden bu ismi koydunuz dedi 😂
annemterapist Tubatgn Benim de Çağan balım var bir tane 1 Ay 22 günlük 🫶 Sancı çekerken hastanede koyduk. Suni sancı beni yatağa yapıştırmışken aklıma ismi geliverdi. Çağan olsun mu adı dedim olsun dedi babası. Çağanım adıyla geldi. Sanki kendi adını kendisi bulmuş gibiydi.
gamzes-26 Kızım Ülkü Lina biz hep erkek bekliyorduk kız olunca uzun süre isim aradık esim askeri personel bütün timi liste liste isim getirdi bir gece yatakta kız isimleri arıyorduk onun beğendiğine ben benim beğendiğime eşim bir kulp taktı ardından Ülkü ismini okudu bir anda içimde bir şey oldu tamam hem de Atatürk’ün manevi kızı dedim bu cepte 2 isim olsun istiyorduk arkadaşım lina alin flan dedi yaa dedim herkes koydu koymam bir gece yine isimlere bakıyorduk eşim lina neymiş diye anlamına baktı cennette hurma fidesiymiş bende hamileliğimin başından beri hurma istiyordum normalde sevmezdim aaaa dedik minik hurmamız öylelikle Ülkü Lina kaldı
Gulsen-Cabas Tubatgn oğlum var 5 ay 3 günlük ismi Ekin Dara Ekin ismini ben istedim Dara ismini de babası bizde ikisi de olsun dedik Ve Ekin Dara dedik iyi ki de demişiz rabbim tüm evlatlarımızı korusun 🥰
969623 drysvrucr o zaman kendileri bir çocuk yapıp 2. İsmi koymasalarmış ben çok sinirlendim kusura bakmayın eşiniz neden kabul etti peki bu durumu ailesinin dediklerinden çıkamıyo mu
drysvrucr 969623 ayyy boşverin ben kabüllendim yeterince sinir krizleri geçirdim. Şu an bebeğim 40 günlük şükür. Eşimin de hayali babasının adını koymakmışşş ☺️ babası biraz kötü huylu aksi maalesef
ozr42 Mlkhsb yaa ay inşallah. 2 aylık benimki tabi daha küçük ağlamaları çok var. Büyüdükçe belli olur. Ama hep böyle sakin akıllı birilerini çağrıştırıyor.