Tubatgn benim kızımın ismi Melek Masal 🌼
Ben kendimi bildim bileli ikiz kızlarım olsun istedim. Birinin adını Hayal diğerini de Masal koyacaktım.
Hamile olduğumu öğrenince ikiz olsun diye dualar ettim, her doktora gidişimde tek mi emin misiniz bir tane daha olmalı diye sordum 😅
Eşim de Hayal ile Masal istediğimi biliyordu. Bir gün guldur guldur u izliyorduk seyircilerin arasından adı Masal olan bir kız konuştu ve Ali sunal da ona ismi için baban sana çok güzel bir isim koymuş ve en kıymetli hediyesini vermiş gibi gibi bir övgüde bulundu. Eşim bunu duyunca çok hoşuna gitti ve net olarak o gün Masal i seçtik 🌻
Melek ise,
Yine hamileyken isimlere bakınıyorum, bir gün instada karşıma bir yazı çıktı. Yazi rabbim çocuğun için hayırlı olan ismi senin karşına çıkarır ama bunu uyurken rüyanda değil, uyanık ve bilincin açıkken yapar o yüzden dikkatli ol gibi bir yazı idi.
Ben de happy mom uygulamasına ilk hamile olduğumu öğrenince üye oldum ve ismimi çok alakasız bir şekilde melekanne yapmıştım. Gel zaman git zaman dogum oldu biz hala daha tek isim Masal olacak diyoruz bütün hastane odası Masal ismine gire süsledim vs. Kayinpederim geldi çocuğun ismini okuyacakti annem asla müdahale etmez normalde Bi anda dedi ki ben bu çocuğa baktıkça Melek diyesim geliyor ismi sanki Melekmis gibi geliyor bana dedi. Eşim ile birlikte birbirimize baktık benim kafamda şimşekler çaktı tabi hem okuduğum o yazı aklıma geldi hem alakasız bir şekilde kullanıcı adımı Melek anne yapisim aklıma geldi şimdi de aynı isim bunlardan bir haber olan annemin ağzından çıkmıştı. Eşim ile göz teması ile birbirimizi onayladık sonra kayinpederime Melek Masal oku dedim kulağına öylece Melek Masal imiz oldu bizim çok şükür 🥰