xhbgns Nurcan_8034 Dilediğiniz gibi çıkar umarım sonucunuz yarın öğlene doğru öğrenmiş olursunuz sakin kalın stres daha çok gecikmesini sağlayabilir 🙏🏻
neanladinyurdagull Nurcan_8034 4 aylık kızım bu ay 10 gün gecikti düzenli oluyordum test verdim aldım yaptım ve hep negatifti 10 gün sonra oldum çok şükür
Nurcan_8034 neanladinyurdagull bende öyle canım inşaAllah bende hasta olurum benimde hep düzenliydi bu ay nedense gecikti
Dolunayarad R_y_M ya benimde gecikti stresden kafayı yicemmmm olsamda rahatlasam ya ağlıycam tarlusal aldım
Merveduruu Nurcan_8034 işte ben belimde ve kasığımda ağrı var diyorum hasta olucam 3 gündür böyle olamıyorum stres daha da etkiliyor bende dün yapmıştım negatif çıktı ama hala olmadım peki sizde akıntı var mı
Merveduruu Nurcan_8034 Nurcan_8034 stresten ateş basıyor Allah isteyene versin bana da gönül rahatlığı ile Regl olmayı nasip etsin sana da 😁
Nurcan_8034 Dolunayarad canım benimde gecikti baya stres yaptım test yaptım negatif çıktı sonra kan verdim negatif tarlusal kullandım oldum adet sonra spiral taktım olursun canını sıkma
snyck Nurcan_8034 36 gun oldu bende olmadım ortalama 31 gunde olurdum bu ay antibiyotik alerji hapları kortizon falan kullandım ona bağlıyorum test bile yapmadım imkan vermiyorum senede 3 kez falan gecikmesi normal derler ama inşallah hamile degilsinizdir