Nurcan_8034 Kızlar merhaba ayın 15 inde adet olmam gerekiyordu ama olmadım erken gebelik testi yaptım bugün negatif sağlık ocağına bugün kan verdim karnım ağrı var ama olmuyorum tarlusal hap aldım acaba hamileyim bu ayda spiral takıcamtım
xhbgns Nurcan_8034 Testler 100% doğru göstermez ama yanılma pyı erken gebelik testinin düşüktür henüz 5 gün geçmiş 1 hafta 10 güne kadar gecikme normal karşılanıyor keşke hemen hap almasaydınız en azından kan vermişsiniz sonucunu bekleseydiniz en garanti sonuç kanda çıkar her zaman
neanladinyurdagull Nurcan_8034 4 aylık kızım bu ay 10 gün gecikti düzenli oluyordum test verdim aldım yaptım ve hep negatifti 10 gün sonra oldum çok şükür
Merveduruu Nurcan_8034 işte ben belimde ve kasığımda ağrı var diyorum hasta olucam 3 gündür böyle olamıyorum stres daha da etkiliyor bende dün yapmıştım negatif çıktı ama hala olmadım peki sizde akıntı var mı
snyck Nurcan_8034 36 gun oldu bende olmadım ortalama 31 gunde olurdum bu ay antibiyotik alerji hapları kortizon falan kullandım ona bağlıyorum test bile yapmadım imkan vermiyorum senede 3 kez falan gecikmesi normal derler ama inşallah hamile degilsinizdir
Nurcan_8034 xhbgns hapı aldım ama kullanmadım daha canım inşaAllah hamile değilimdir stresten kafayı yedim
xhbgns Nurcan_8034 Dilediğiniz gibi çıkar umarım sonucunuz yarın öğlene doğru öğrenmiş olursunuz sakin kalın stres daha çok gecikmesini sağlayabilir 🙏🏻
Nurcan_8034 neanladinyurdagull bende öyle canım inşaAllah bende hasta olurum benimde hep düzenliydi bu ay nedense gecikti
Dolunayarad R_y_M ya benimde gecikti stresden kafayı yicemmmm olsamda rahatlasam ya ağlıycam tarlusal aldım
Merveduruu Nurcan_8034 Nurcan_8034 stresten ateş basıyor Allah isteyene versin bana da gönül rahatlığı ile Regl olmayı nasip etsin sana da 😁
Nurcan_8034 Dolunayarad canım benimde gecikti baya stres yaptım test yaptım negatif çıktı sonra kan verdim negatif tarlusal kullandım oldum adet sonra spiral taktım olursun canını sıkma