sezer2022 uykucukoalaa bu ilk yeşil güzel 🥰 zaten istatistikler ilk seçeneğin, aslında hep seçilen olduğunu öne sürüyormuş yani seninde aklın ondaki, ilk onu koydun 🙈
uykucukoalaa sezer2022 ahahaha ayy evet ilk attigima daha yakınım kırmızınin boğazlı olması düşündürdü çünkü temmuz ayında 😂 en alttaki de fazla sade geliyor ama yine de güzel 🥴
2boymommy uykucukoalaa simdi baktim mürdüm lila ve yesil güzel duruyor yaz icin 😍 Hadi yesil ve lila tükeniyor yaziyor karar vermen lazimm🤭😂
uykucukoalaa 2boymommy ayy nasıl karar vericem 😂😂😂 sence hangi rengi daha güzel lila çok mu çocuksu durur 😂
uykucukoalaa 2boymommy yirtmacli gibi olması rahatsız eder beni ya hiç alışkın değilim yoksa model çok güzel 😻😻
uykucukoalaa Fusunf düğünlerde abartı giymeyi sevmiyorum malum çocuk da var peşinde kosturucam bu yüzden daha hafif biseyler bakıyorum
uykucukoalaa agzimizintadikacmasin temmuz ayını düşününce vazgeçtim ondan ya boğazlı olduğu için boğar beni sıcakta sanki😂😂
2boymommy uykucukoalaa anladim canim evet kimisi hoslanmaz ama o yolladigininda yesili diyorim hala🤌🏻🤣
sezer2022 uykucukoalaa yakın zamanda dediğin temmuz mu 😱 keşke temmuz yazsaydın başta, bence hepsi elendi
agzimizintadikacmasin uykucukoalaa sen bunu al illa bir düğün olur soğukta o zaman yine giyersin ahahaha🤣
uykucukoalaa sezer2022 niye bu ayda kısa kollu elbise giyemezdim heralde temmuz diyince niye hepsi eleniyor 😏 bana göre yakın zaman ve şimdi alacağım o yüzden 😅
uykucukoalaa Tatlican kilo sıkıntım yok aksıne çok zayıfım 48 kg 😅 kilolu göstersin isterim valla çocuk gibi oluyorum yoksa 😅