sezer2022 uykucukoalaa bu ilk yeşil güzel 🥰 zaten istatistikler ilk seçeneğin, aslında hep seçilen olduğunu öne sürüyormuş yani seninde aklın ondaki, ilk onu koydun 🙈
hayalperest2310 uykucukoalaa ilk yeşil güzel kırmızı da çok güzel ama yazın temmuz ayında olacağı için sıkabilir sizi
_Goktugunannesi__ uykucukoalaa Nerede giyeceğini bağlı sonki yeşil sade hanım hanımcık duruyor takılarla şıklaşabikşr ama kırmızıda da gözüm kalmadı değil
uykucukoalaa Ddddddd01 evet o da çok tatlı renk seçeneği de çok ama diğerleri de öyle secemedim bende 😂
2boymommy uykucukoalaa Kirmizilinin yaka/bogaz kismini begenmedim Diger yesilde daha cok salon elbisesi gibi. Yani Kir dügününde böyle efil efil elbiseler begeniyorum ben😍
uykucukoalaa 2boymommy evet bende kırmızının boyun kısmını düşünüyorum beni sıkabilir temmuz ayında 😂 ilk elbise yine biraz daha uçuş uçuş onun renkleri de var lila kırmızı siyah gibi ama yeşil de çok hoş
uykucukoalaa Maka_Paka 2 evet daha abiye tarzı ama temmuz ayında beni bunaltir mi diye de düşünüyorum çok sıcak olcak muhtemelen ve her yeri de kapalı 😂
2boymommy uykucukoalaa simdi baktim mürdüm lila ve yesil güzel duruyor yaz icin 😍 Hadi yesil ve lila tükeniyor yaziyor karar vermen lazimm🤭😂
uykucukoalaa Fusunf düğünlerde abartı giymeyi sevmiyorum malum çocuk da var peşinde kosturucam bu yüzden daha hafif biseyler bakıyorum
Bugleminannesi28 uykucukoalaa 2 ye bayıldım hem etek kısmı efil efil duruyor hemde şık yani düğün için birebir ama boğaz kısmı demişsiniz ondan dolayı ederseniz eğer 1 diyorum çünkü 3 te aşırı sıradan