hayalperest2310 uykucukoalaa ilk yeşil güzel kırmızı da çok güzel ama yazın temmuz ayında olacağı için sıkabilir sizi
uykucukoalaa sezer2022 niye bu ayda kısa kollu elbise giyemezdim heralde temmuz diyince niye hepsi eleniyor 😏 bana göre yakın zaman ve şimdi alacağım o yüzden 😅
sezer2022 uykucukoalaa yok yakın zaman bu ay gibi düşündüm 🥰 hepsini elememin sebebide renkleri, mesela ilk elbise su yeşili yada toz pembe olsa süper
uykucukoalaa Tatlican kilo sıkıntım yok aksıne çok zayıfım 48 kg 😅 kilolu göstersin isterim valla çocuk gibi oluyorum yoksa 😅
Tatlican uykucukoalaa Ozaman tamda tercih etmen gereken elbise o Bende hep kilolu tutucak seyler aliyordum 42kiloyken
2boymommy uykucukoalaa anladim canim evet kimisi hoslanmaz ama o yolladigininda yesili diyorim hala🤌🏻🤣
uykucukoalaa 2boymommy evet bende onu alacağım burda da çoğunluk onu demiş bazıları da hiçbiri demiş 🥴🥴bence dugunluk ya ne biliyim çocuktan sonra aşırı abiye tarzı giyilmiyor peşinde kosturuyoruz sonuçta rahatlikta önemli 😅
2boymommy uykucukoalaa kir dügünü diyince bide abartida güzel olmaz salonda olsa mesela bu elbise salonda olmazdi ozaman diger yesili tercih ederdim
uykucukoalaa sezer2022 renkleri var lila kırmızı siyah çok renk var aslında karar vermek zor oluyor model olarak güzel ama 😻
uykucukoalaa 2boymommy aynen ya düğün çok temmuzda 3 arkadaşım evleniyor üst üste 1 tane salon düğünü 2 kır dugunu şeklinde yani benn daha çook elbise bakarım bu gidişle 😅😅