Beyninizikullanmakucretsizdir O1Anne iftarın ilk günü menüde tavuk dünyası vardı kesinlikle çok güzel gidiyor 🤤
Aselincimom Beyninizikullanmakucretsizdir nohut yemeğini çok severim ama eşim yemiyor diye hiç yapmıyorum 🥲
uykucukoalaa O1Anne sağol canım size de afiyet olsun 🌸 doğru söylüyorsun bide tatlı için kendimi yormayayim 😆😆
Yanilir O1Anne hem özlem hem çaresizlik 😊 eşim ramazanda bakliyat, köfte, tavuk, sebze yemeği,pizza pide tarzı yemekler yemiyor. Geriye et ile yemek veya kahvaltı kalıyor 😅
Beyninizikullanmakucretsizdir Aselincimom dün eşimle kavgalıydık yemeği özensiz yaptım ama ona rağmen çok güzel olmuştu 🤣
Aselincimom Beyninizikullanmakucretsizdir ben bol salçalı seviyorum nohut yemeğini 😂bazıları cimcik kadar koyuyor
Yagmursonrasitoprakkokusu O1Anne Cennet çorbası Tavuklu buğu kebabı Bulgur pilavı Ortaya da milföyden yalancı pizza, köz patlıcanlı yogurtlama, kaşık salata, turşu Tatlı olarak vezir parmağı 🌸
O1Anne Zeliff ooo afiyet olsun 🤍 normalde pirinç pilavı yapardım değişlik olsun istedim gayet güzel oldu😋
Ess92 O1Anne dün akşamdan köfteleri yoğurdum eve gidince kızartcam yanına biraz patates kızartmak istiyorum. Hamiş kategorisinden canım istedi. Dünden domates çorbam vardı. Yanına da bizim sofranın vazgeçilmezi tabiki tere ve roka☺️ bence gayet ideal ❤️
Beyninizikullanmakucretsizdir Aselincimom ben salçalı yemeklerin hepsini bol seviyorum 😍 bana salça dayanmıyor elim bol maşallah 😅
lidokain O1Anne cidden hepsini yiyonz mu hele tatlı her gün yapan insanlar goruyorym cidden yemeyi bu kadar seviyonz mu ya😀