Lolik O1Anne Dünden ezogelin ve sebzeli bulgur pilavım var Eşimde kuru fasülye istedi Bugün bakliyata doyacaz😄 Yeşillik salatası Yoğurtlu hardallı patates ezme salata (dün yaptım uydurdum çok güzel oldu ) Tatlıda waffle düşünüyorum çok şişmezsek yiyebilirsek tabi
Yanilir O1Anne bugün davetliyiz ama dün iftarda kahvaltı yaptık domates çorbası, kızarmış köy ekmeği, kaymak, tereyağ, bal, zeytin, domates ✍🏻🤍
Berilsmom13 O1Anne yayla çorbası tavuk dünyası kekiklim yapıcam Pesto soslu makarna ve salata tabiiki 🤭
O1Anne Berilsmom13 ayy tavuk dünyası aklıma geldi bugün ramazanda gidermi diye düşünürken sen yazmışsın dur bende yapam birgün afiyet olsun canım 😋
O1Anne bebitonunannesi_ bugünde hep patlıcanlı yemekler var menüde bende tavuktan cayacam şimdi afiyet olsun 😋😋
Tatlican O1Anne Aksam annemdeydik evede verdi Tavuk çorbası esimin sparişiydi😁 Patlican karni yarik Pilav Patates püresi
Bugleminannesi28 O1Anne mercimek çorbası firinda sebzeli tavuk Pirinç pilavı Közde patlıcan yoğurtlaması Acı biber ezmesi Humus Salata İçecek ve baklava
Beyninizikullanmakucretsizdir O1Anne iftarın ilk günü menüde tavuk dünyası vardı kesinlikle çok güzel gidiyor 🤤
Aselincimom Beyninizikullanmakucretsizdir nohut yemeğini çok severim ama eşim yemiyor diye hiç yapmıyorum 🥲
Yanilir O1Anne hem özlem hem çaresizlik 😊 eşim ramazanda bakliyat, köfte, tavuk, sebze yemeği,pizza pide tarzı yemekler yemiyor. Geriye et ile yemek veya kahvaltı kalıyor 😅