O1Anne Benim menüm🌺 Tavada tavuk pirzola Sebzeli bulgur pilavı Mercimek çorbası Çoban salata Tatlı da bugün dışardan eşim alacak 😅 Haydi sizde menülerinizi yazın hanımlar akşama ne yapacağım diye kararsız olan annelerimize fikir olsun 💙
Beyninizikullanmakucretsizdir O1Anne dünden etli nohut var yanına salata yapmayı düşünüyorum yeterli 😅
Deletedmom_98 O1Anne Eşim arkadaşlarıyla iftara gidiyor. Ben evde oğlumlayım. Pizza gecesi dıptıs dıptıs 💃
Doga_sever O1Anne mercimek corbasi, etli a soğan kebabi, sehriyeli pirinc pilavi, yanina beyti kebabi, lahana sarmasi, kozlenmis patlican mezesi, acili ezme , mevsim salata, tatli da hazir baklava. -davet veriyorum-
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU O1Anne bizim menüde bugün Mercimek çorbası Et tava Pirinç pilavı Cacık Soğan salatası Fırın Sütlaç var 🌺
mercandede O1Anne bizim bugün kanat günümüz yanına da havuçlu bir tarator yaptım mı miss :) üzerine de revanimiz var Allah bereket versin :)
bizdejantikizlardik O1Anne Mercimek çorbası İslim kebabı Patatesli milföy mantı Salata Tatlı Annemler geliyor iftara 🫠
Melekhnm O1Anne Güllaç yaparım az domates çorbası düşünüyorum Pilav Kuzu etinden kavurma tarzı bi şeu yapacam