Beyninizikullanmakucretsizdir Aselincimom ben salçalı yemeklerin hepsini bol seviyorum 😍 bana salça dayanmıyor elim bol maşallah 😅
Beyninizikullanmakucretsizdir Aselincimom krema çok almayız ama salça alıyoruz. En basitinden makarna bile yapsam bol bol katıyorum. Annem çok salçalı şeyler sevmiyor oraya gittiğim zaman evimde yaptığım salçalı yemekleri çok özlüyorum 😂
Aselincimom Beyninizikullanmakucretsizdir kremayı makarna için çok kullanıyorum dene çok güzel oluyor
uykucukoalaa O1Anne sağol canım size de afiyet olsun 🌸 doğru söylüyorsun bide tatlı için kendimi yormayayim 😆😆
Deletedmom_9857 O1Anne patatesleri kürdan patates şeklinde kızartiyorum üstüne sarımsaklı yoğurt onun üstüne julyen doğrayıp soteledigim et onun üstüne salçalı domates sosu ekliyorum. İnanılmaz lezzetli bir şey oluyor
lidokain O1Anne ya bugün dışarda yedik hani hepsinden biraz yeyim dedim yarım dilimde tatlı yemin ederim midem agriyo kuscam basım agriyo bu ramazan formumda değilim 😀
O1Anne Zeliff ooo afiyet olsun 🤍 normalde pirinç pilavı yapardım değişlik olsun istedim gayet güzel oldu😋