econat Pureseed natural kullaniyorum organik sertifikali 😇 cok memnunum saclari gürleşti uzadi ve mis gibi gül kokuyor
bebeimhosgeldin Sssdt saç uzatmaya etkisi var mı acaba ben sipariş ettiö e bebekten şuan kargoda oğlumun arka tarafında kelleş e var
beyoglu67 ipeklihayat kizim icin biodermanin atopik ciltliler olanindan kullanıyoruz Oğlum icin de su an mustela ama e bebek markası var baby me şampuanini denemek istiyorum O da temiz içerikliymis Kullanan var mı acaba?
1Kubrarya Lunaaaaa bizde tam dersi bilindik bebek şampuanları kullanıyorduk bize de cilt doktoru mustelayı önerdi kullanıyoruz konakları kayboluyo yavaştan birde konak için saç derisine damlatılan bir tonik tarzı bişey vermişti büyük etken o sanırım azaldı git gide hepsi de farklı farklı bebişlerin işte
Oyku_0321 Mustelayı kızım doğmadan almıştım iki kızıma da kullanıyorum 8aylık küçük kızım bereketli bi şampuan memnun kaldık ecowell indirim i görünce denemek için aldım bitince ona geçicem yorumları çok iyiydi onunda
tugba2407 ipeklihayat mustela bebeğim doğduğundan beri losyon ve sampuanini kullanıyorum 5 aylık daha yeni 2.yi kullanıyorum
renasdemir ipeklihayat bebeğim yoğun bakımda kaldı orada sakin kullanmışlardı saçı Konak olmuştu eve getirdim hipp şampuan kullandım şimdi konaktan eser yok içerik olarakta temiz
Doganinannesi_ ipeklihayat doğduğunda hediye geldiği için mustela almıştım insan içeriği temiz sanıyor gerçeği öğrenince sivenoya geçtim iki yıldır sadece siveno alıyorum
mom_of_two ipeklihayat bübchen ve sebamed ✨🫧 kokuları harika ve sacı yumuşacık yapıyorlar ,cok memnunuz
Birprensbirprensess Incia, siveno, ecowell üçünü de kullandım hepsi temiz içerikli fakat ecowell açık ara efsanee,kokusuna bayılıyorum