[silindi] tazeanneyimbennn çok çok iyi anlıyorum. Sadece geçeceğini bilin. Şuan nerde hissediyorsunuz ağrıyı. Tam kafanızın üstünde mi? Kafanızı kaldırınca beyninizde şimşek çakıyor hissiyatı da varsa az kalmıştır. Yakında uçup gidecek
tazeanneyimbennn [silindi] ensede canım esneme vuruyor ensemde sanki bir şimşek çakıyor nefesim kesiliyor ensem çok fena
[silindi] tazeanneyimbennn geçecek git gide yukarı çıkacak ağrı sonra uçup gidecek. Bol bol su iç kahve iç. Yatak istirahati yap. Sana yardımcı olanlar varsa iyi olur.
cerenill tazeanneyimbennn evde ne varsa kafeini yuksek o ara ne varsa onu içiyodum filtre kahve olarak Nescafe classic gold dönüşümlü iciyodum bol su bitter cikolata ben bide mastit yaşiyodum çok zordu şimdi nasılsınız inşallah iyisinizdir çok üzüldüm 😞❤️ doktorunuz da bol kafein alın demiştir
cerenill tazeanneyimbennn oyy çok şükür çok sevindim tamamen geçsin inşallah bebeğinizin tadını çıkarın 🥹🌸💕
byzzlyhayns tazeanneyimbennn yan yatma düz yat doğumdan sonra yan yatınca boyun ağrısı oluyo nescafe ve bitter çikolatayı ihmal etme hep iç ye onları
EkiminAnnesi tazeanneyimbennn kafinli şeyler tüketmen gerek canım. Kahveyi sütsüz ve şekersiz acı içmen lazım. Bitter çikolata ve bol su. Aynı zamanda bol yürüyüş
ozlmyusra Canım bende 18gun önce oldum ameliyat spinal 3.gun başladı 2gun sürdü Dr a soyledim georcina diye ağrı kesici verdi ama benim terleme ile geçti sıcak kendini su kahve ye devam et mutlaka Dr na danış ona göre ağrı kesici verir
yormuk Nasılsınız 15 martta doğum yaptım 7 gündür bu baş ağrısını çekiyorum ensemden giriyor damarlarım çekilircesine ağrıyor. Bgn geçiyor sandım geri girdi aciller serumlar ilaçlar bana mısın demedi sizin geçti mi çok çaresizim.