gokyuzununnogrencisi tazeanneyimbennn geçmiş olsun, hayırlı olsun bebeğin 🌸 bende 14 gün önce genel anestezi ile sezaryen doğum yaptım, benim de boynuma bir ağrı atmıştı zeytinyağı ile ovaladik sıcak duş ve sonrasında iyice kalın giyindim ceket yelek..
Egtzcn tazeanneyimbennn Çok çok kötü bir ağrı Allah yardımcınız olsun öncelikle. Bi hafta 10 gün sürüyor bu ağrılar maalesef kişiden kişiye değişiyor. Baş ağrısı geçtikten sonra sırt ve bel ağrıları size miras kalıyor ne yazık kii… 10 buçuk ay oldu doğum yapalı belim ve sırtım hala çok kötü 🥲
Xcbaby tazeanneyimbennn nescafe pek etki etmeyebilir turk kahvesi ve filtre kahve icmistim ben bol bol agri olmamisti
[silindi] tazeanneyimbennn iliklerime kadar yaşadım bu durumu. Böyle bir ağrı yok. Önce belimde hissettim anestezinin etkisi geçince git gide yukarı çıktı ağrı. Kaburgalarımda omuz boyun ense en son tam tepeme çıktı ağrı. Bayılacaktım resmen ama bir sabah uyandım 4 gün sonra her şey normale dönmüştü. Bende yaptıklarınızı denedim acile gittim serum vs bir şeyler de yaptılar hiçbiri işe yaramadı bende.
cerenill tazeanneyimbennn çok gecmis olsun filtre kahve bol bol kahve için şu için bende yaşadım üstüne birde mastit yaşadığımdan dayanamıyordum doktorum 10 günlük iğne yazmıştı 3 tanesini yaptırdım sadece bol kahve icinn çok iyi geliyor
cerenill tazeanneyimbennn evde ne varsa kafeini yuksek o ara ne varsa onu içiyodum filtre kahve olarak Nescafe classic gold dönüşümlü iciyodum bol su bitter cikolata ben bide mastit yaşiyodum çok zordu şimdi nasılsınız inşallah iyisinizdir çok üzüldüm 😞❤️ doktorunuz da bol kafein alın demiştir
[silindi] tazeanneyimbennn kendi kendi bir gün sihirli değnek değmiş gibi gitti ağrı. Sabırlı olun. Hareket ettikçe ağrı zaten ağırlaşıyor. Yatak istirahati yapın. Bol bol su için ve filtre kahve için anesteziyi daha kolay atmayı sağlıyormuş. Allah yardımcınız olsun. Merak etmeyin en geç 1 haftaya biter ağrınız
Meltem2611 tazeanneyimbennn ben de ağlamıştım. Ama çözüm bulamamıştım kendi kendine geçene kadar canım. 3 gün falan sürmüştü.
ozlem3434 tazeanneyimbennn Valla acı bir türk kahvesi yapıp içine asiti gitmemiş kola döküp günde 3 4 bardak içmiştim ancaa öyle geçmişti 3 günde başka care yok malesef nescafe falan hikaye
ozlem3434 ozlem3434 kahveyi bir saat arayla 3 bardak falan iç yavaş yavaş ağrı dinmeye başlıyo ertesi güne kadar idare ediyo ama 3 günde falan tamamen geçiyo