Dlk55blt-rdvn Pamukprenses_12 aşırı gaz kolik alerjikti ozmaanlar. Akşam üstü başlardı ağlamaya sabaha kadar doğru düzgün uyuyamazdı. Gazı çıksa da yetmiyordu.
Pamukprenses_12 aylizbebe Eskiden saldım çayıra mevlam kayıra usulü çocuk büyütüyorlardi kaynanamın 9 tane çocuğu var nasıl yaptın diyorum hepsini tarlada doğurdum diyor
Lnldrm Deletedmom_117 O atakta neler oluyor . bizde 8 ci ayimiza girmek uzereyiz korkmalimiyim bu ataktan . Dogrusu oyle boyle bu ataklarida atlatiyoriz ama bolca sabir gerekiyor
Deletedmom_117 Pamukprenses_12 Çok havalı bir gecis atağı 😂😂Hiç tavsiye etmiyorum Tamam her haliyle zorluyor bebekler ama 8. Ay atağı gibi bişey gormedim duymadım bilmiyorum😂😂Cinnet gecirtiriyo falan ben Oturup ağladım bazı zamanlar dnfnf
sendrom58 Pamukprenses_12 4 ay atagı zordu, ama şuan 3 yaş cidden inatlaşma,kendini yerlere atma, sürekli vurma çok daha zorluyor,sürekli kendi istedigi olsun istiyor
yenianne1721 Pamukprenses_12 5 yaşında bir kızım ve 23 günlük bir bebeğim var her dönemi evet çok zor ama bana sorarsanız yenidoğan dönemi en zoru derim ☺️
kirginnur Pamukprenses_12 valla benim başımdaki kaynana sende olsaydı, görürdüm. çocuk doğunca canım anam geldi, rahata erdim.
Deletedmom_117 Pamukprenses_12 Benim hamileliğim de çok zordu Sağlık sorunları Oturup kalkamama erken kanala inen bebik Erken doğum riski ve o riske rağmen taa 44 haftalık doğan oğlum 😂😂😂😂
nevabilen fufissmom benimki gazlı değildi o yüzden ilk aylar meme acisindan ve uykusuzluktan başka bişi çekmedim çok şükür ama su 6. Ay dan sonrası beni 5 yıl yaslandirdi 🤣