Bedsssss laborantanne Ayın 8 inde adet oldum. Dün hiç gelmedii bir önceki günde çok ama çok azdı. O yüzden abdest alıp niyetlenmistim
Bedsssss Sevdimbaknehalegeldim bugün 9. Gün ve azomce bir damla kahverengi leke gbi bir şey gelmiş 🤦🏻 ama bir damla kadar az
mervekb Bedsssss din kültürü öğretmeniyim, bu konuda bildiğim şey akıntı normal haline gelene kadar (şeffaf) toprak renginde olsa bile adetli sayılır. 10 günü geçerse özür olarak kabul edilir. Ben olsam devamı gelmediyse tutmaya devam ederdim yine de.
Bedsssss mervekb Az önce lavaboya girdiğimde bir damla kadar az kahverengi leke gelmiş devam edim mi tutmaya sizce ?
AlyAysima Bedsssss hayır hanımefendi bozuldu ztn orucunuz. İster yiyin ister yemeyin ama bozuldu, 1 damlack leke yetiyor ztn bozmaya bozmasam kabul olur mu dye birşey yok, bugünü ramazandan snra 1 gün olarak kaza yapabilirsiniz
Mervetnl bihterziyangil haklısınız ama benim bakış açıma göre cevap verdim. Bir iddiam yok ben olsam bozmazdım çünkü benim kontrolüm de olan bir şey değil. Ha kabul olur olmaz orası tartışılır ve sizinle aynı fikirde olabilirim 🥰
zeynep865 Bedsssss miktar fsrk etmez bozulmuş maalesef 10 güne kadar gelen her pembe akıntı veya kan regl sayılır