Annesininkuzusu-19 😅😂 noktasından virgülüne sen bensin. Yalnız bebeğim 7 aylık değil henüz 5 aylıık ve heeeer zMan uykuya çok direnen bir bebek , bende burda bekliyim diyeceğim ama uyku eğitimi diyeceklerbende onu istemiyorum
berivan_r Annesininkuzusu-19 artık böyle delircek duruma geliyorum ya bırakıp tuvalete gideyim diyorum mesela bir ağlama sesi allahım otur sende onla beraber ağla yani 😂
imeaeb Annesininkuzusu-19 Sallamayı mı bırakmak istiyorsunuz yoksa yorulduğunuz için mi eğer onun içinse otomatik sallama aparatları var işinizi görür belki
tomvejerry berivan_r 10 aylığız en başından beri sallıyorum bıraktığım an uyanıyor benimkide 🤦🏻 çözüm olarak tek yöntem sabırla desteksiz uyutmak
tomvejerry berivan_r bizde aynıyız canım dayananlar nasıl dayanıyor bilmiyorum ama uyku ettiğimi ağlatarak vermek değil diyo danışanlar da zaten
LadyGaddar berivan_r aynı benim bebeği anlattın, Bi ara ismini kontrol ettim ben mi yazdım acaba😄bende burda bekleyim inşallah çözüm bulan biri yazar bende nasiplenirim ,çünkü çamaşır seremiyorum temizlik yapamıyorum daha neler neler,,bezmiş durumdayım
berivan_r LadyGaddar ahhh bende bendeee bu bence çok sabır gerektiren birşey ama nasıl olur bilmiyorum ya. Tamamen herşeyim durmuş sadece çocuk sallamakla meşgulum anlatılmaz yaşanır yani 😂
berivan_r imeaeb sallamayı bırakmak istiyorum. Çünkü herşeyime engel yani ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum bıraktığım an uyanıyor. İnanır mısın beşiklere o kadar çok para verdikki artık yeni bir tane almak istemiyorum. Büyüdüğü zamanda ayakta sallamak istemiyorum kendisi uyusun istiyorum ama nasıl olcak nasıl yapmam gerek bilmiyorum. Uyku düzeni konusunda biraz bilgiye ihtiyacım var
LadyGaddar berivan_r akilli saat var kolumda sürekli sinyal veriyor ,uzun süredir hareketsiz kaldiniz kalkıp egzersiz yapın diye…😁ahhh biii kalkabilsem ahhhh
imeaeb berivan_r Doğrudur çok da uygun bir şey değil en az 2-3 bin. Evet destekli uyumaya alıştılar mı zor kendi kendilerine uyumaları 🤦🏻♀️ o zaman ağlatmadan uyku eğitimi geliyor aklıma
berivan_r LadyGaddar hahahaha beni çok güldürdün 😂😂😂 artık elimle değil bacak bacak üstüne atıp bi ayağımla sallıyorum bende kalkmak istediğim zaman kitlenmiş vaziyette buluyorum kendimi 😂
LadyGaddar berivan_r valla sallama konusunda bende bursuru yöntem geliştirmişim ayakla parmakla ,oğlum beşiği kafasıyla sallar vallahi bezdik😁
berivan_r imeaeb deneyeceğim tek şey bu sanırım. Fiyatlarıda bi beşik kadarmış gerçekten şimdi baktımda şok oldum
Ersoynesli10 berivan_r benim bebeğimde bu şekildeydi şuan 7 aylık park beşiğe geçtik ilk yatırdığımda bıraktım ve odadan çıktım battaniyesine sarılp yatıyor genelde yine battaniyesini verdim ve 10 dk sonra uyumuştu yaklaşık 10 gündür de böyle sallanmadna kendisi uyuyor artık
berivan_r Ersoynesli10 Ayyyy allahımm hayali bile güzel 🫢 bende deneyeceğim inşallah başarılı olurum ya
ebruylmzyzk berivan_r valla yeni doğduğunda park yatağı almıştık sallamalı işte. İşte sallıyorduk. En son karar verdim dedim sallarsam ilerde daha çok isteyecek die sallamayı bıraktım. Ondan sonra artık kendi kendine uyuyor. Memede uyuypr arada. Az kucağımda sallıyorum uyuyor. Salladığım zaman istemiyor uykuya geçiş yapıyor. O yüzden ben o konuda rahatım 🥰
bircemoms berivan_r ben sallarken şarkı söylüyorum 1 2 dk içinde uyuyor bebeğim belki üç aylık daha küçük diye heralde karnımdayken de çok söylerdim gaz sancıları olmasa arada yatakta sarılarak temas ederek uyutmaya çalışıyorum bu durumu yaşamamak için bazen başarılı oluyorum uykusu geldiğinde zaten belli ediyor işi gücü bırakıyorum besliyorum uyutuyorum ama nedense bebekler anlıyor herşeyi işim varsa hemen dönmem gerekiyorsa kafam başka yerdeyse uyumaya çok direniyor
berivan_r bircemoms sakın sallamaya alıştırma sakınnn bir düzen kur iradeli ol ve öyle devam et. Daha 3aylık ama zorlansan bile yapma
berivan_r tomvejerry valla benimki yıkıyo ortalığı komşular beni tanımada bebeğini dövüyor diyip şikayette bulunur o derece