tomvejerry berivan_r bizde aynıyız canım dayananlar nasıl dayanıyor bilmiyorum ama uyku ettiğimi ağlatarak vermek değil diyo danışanlar da zaten
berivan_r tomvejerry valla benimki yıkıyo ortalığı komşular beni tanımada bebeğini dövüyor diyip şikayette bulunur o derece
bircemoms berivan_r ve şunu fatkettim bazen iş yaparken eşime diyorum bakar mısın o bebek ağlayınca hemen anakucağına alıp sallamaya çalışıyor hiçbir zaman salladığında derin saatlerce uyuduğuna şahit olmadım hep sallamayı bırakınca uyanıyor kesik kesik uyuyor bence doz düşürerek sallamayı bırakmayı deneyin ten tene temas edin bi şekilde düzelecektir bu durum inşallah kolaylıklar diliyorum
berivan_r bircemoms sakın sallamaya alıştırma sakınnn bir düzen kur iradeli ol ve öyle devam et. Daha 3aylık ama zorlansan bile yapma
bircemoms berivan_r Çok haklısınız hatta akşam dedim bu posta cevap verdim çocuk hiç durmadı Sallamayı denedim kucağımda Sakinleşmedi Sonra yatağa yattık konuştum sevdim onu sarıldık uyuya kaldık çok şükür sabaha kadar da böyle devam etti hatta dedim ya ben insanları üzdüm mü acaba büyük bir konuştum
berivan_r bircemoms yok kuzum neden üzesin mutlu oldum hatta senin adına bizim gibi zorlanmayacaksın 😊
prensesinannesi11 berivan_r benimde bebeğim 6 aylık o da sallanmadan uyumuyordu saatlerce salladığımı bilirim baktım gündüzleri oyun matında kendi kendine uyuya kalıyor artık geceleri de koyuyorum beşiğine sallamıyorum hadi iyi geceler annecim diyorum çıkıyorum odadan bakıyorum ki uyuyor
Merve450303 Aynısı benimki de 5 aylık olacak 5 gün kadar sonra kafayı yemek üzereyim park beşik te var yatiriyom deli gibi ağlıyor yatmıyor halbuki sallanıyor ama istemiyor gece sürekli kalkıyor ağlıyor eşimle birlikte uyuyamıyoruz asla huzur vermiyor
berivan_r Merve450303 kız bende öyleydim ilk başlarda da şimdi gece uykusu düzeldi gece uyandığı zaman emziriyorum koyuyorum uyuyor ama gündüz asla yaaa bıraktığım an uyanıyor ve hiç bi işimi halledemiyorum çok zorlanıyorum o yüzden
Lucy berivan_r Salla-dur yap canım. Hızlı sallama. Kademeli olarak sallama süresini kısaltıp, durma süresini uzat. Uyanıyorlar afallıyorlar. Ama sonra sonra alışıyorlar.
berivan_r Lucy teşekkür ederim canım onuda deneyeceğim herşeyi deneye deneye inşallah başarılı olcam 😂
prensesinannesi11 berivan_r yok beşiğine yatırıyorum ışığı kapatıyorum koridorun ışığını açıyorum üzerini örtüyorum sevdiği oyuncağı veriyorum eline onunla oyalanırken uyuya kalıyor
Merve450303 berivan_r 6 aydan sonra düzelir diyenleri dinleyip kendimi kandırıyorum sadece 😞 aynısı eşim işten gelince yapıyorum işlerimi
Lucy berivan_r Yap canım. Çeşitli sebeplerle alışkanlık ediniyorlar işte. Şöyle gelsin bir 14 15 ayına. Seni daha çok anlamaya başlasın o zaman daha farklı olur. Bak 9 aylıkken gece beslenmesini kestik karşılıklı. Şuan 14 aylık. Hala uyanıyor yani geceleri. Yapacak birşey yok. 🙈
berivan_r Merve450303 bebekten bebeğe değişiyordur mutlaka ama yok canım düzelmiyor hatta emin ol herşeyi farkedip anladıkları için işin daha da zorlaşacak uyutma konusunda çünkü önceden küçüklerdi ne yapsan bi kaç gün içinde ona alışırlardı ama artık öyle değil 7aylık bir bebeğim var ama asla istemediği birşeyi yaptırmıyor asla önceden dirensede bi şekilde ortak yolu bulunuyordu ama şu 2haftadıe vay benim halime yani
berivan_r Lucy bazende kendimi suçluyorum yani sallayayım nolcak ki diye? İşlerde kalsın nolmuş yani bu zamanları çok arayacaksın bol bol salla diyorum kendi kendime çok tuhaf ya. Şimdi uyutmayı denedim ama çok ağladı kıyamadım salladım uyudu şimdi sallamıyorum ama bakalım ne kadar uyuyacak heycanla beklemedeyim ☺️
Lucy Lucy Kendilerini uykuya döndüremiyorlar işte. Öğrendikçe onlar da rahatlıyor, biz de. 🙈 Gerçi, annelerin çocuklar kaç yaşına gelirse gelsin rahatlayabildiğini düşünmüyorum ama olsun. 🙈🥰