eymenaren41 biz plates topunda zipliyorduk. Bebem 3. Haftasinda bi kudurmustu 7. Ayinda ufak ufak durmaya başladi temmuz 26 dogumlu. 11 eylulmu neydi topun uzerine bi tünedik biz nereye plates topu orayaydi. 26 eylulde pirinc hasadina gittik dedeyle babaanneye yardima. Bebek bir agliyor bir agliyor damari tuttu 😅 babaanneyle annem bez arasinda sallamaya basladi ben top sisirdim yukarda indim asagi, kadin hic gormemis ne bilsin bu ne gızgızım dedi. Gôrursun babaanne simdi dedim 😂 bebeği aldim oturdum basladim zıplamaya 🤣 babaanne dizlerine vuruyo daha neler görecez diye ksjsjsj köyden geldik, dedemle konusurlarken kiz bi bebe etti yıllar sonra ağzı burnundan geldi demisler 🤣 gun asiri hastaneye lavmana gidiyorduk. Son gunumuzde annem kalbine vura vura baktim geziyor , babaanne dizlerini dôvüyor, dua okuyup ufluyor bize 😂 ben zıplıyorum kanguru gibi 🥹 eve geldik tek kaldim annem gitti, asil eğlence o zaman basladi. Buyuk oglum anne ne zaman yemek yiyecez , anne cok aciktim. Kendi kendine ekmegine cikolata surmeye ugrasti. Kac defa tuvalette poposunu sileyim diye beni bekledi. Gece bebe kucagimda , boynumda emzirme yastigi oturdugum yerde uyumak zorunda kaldim. Geciyor ama gecerken sana da geciriyor doğrusu. Oglumu anasınıfına başlatirken kardesi 13 14 aylik civari olmustu. Ogretmenle konusacagim kafami toplayamiyorum, takiliyorum , konudan konuya geciyorum. Ögretmene en son sey dedim hocam kusuruma bakmayin, ikinci beni cok yipratti maf oldum psikolojim çöktü dedim. 1.5 ay sonra felan kadinla ayak uzeri kisa bi konusmamiz oldu biraz daha rahatlamis gordum sizi dedi. Simdi 19 aylik hala ağliyormu evet. Ama bu defaki aglamalari istedigini yaptirmak icin