utkummm canim bende bir kolik annesiydim. Suan evladima canimi veririm. Gerci o zamanlar da oyleydim ama bir animi anlatayim sana. Bebegim iki aylik bile degildi. Evee onu susturmak icicn doplanan 7 8 kisi vardi kucaktan kucaga geziyordu ve kimse susturamiyordu. En son esim can havliyle aldi oglumu kucagina atti kendini disariya. Biz ucuncu katta otururyoruz. Inanirmisin oglumun sesini ucuncu kattan duyuyordum cigliklari mahalleyi inletiyordu. Ve icimi pir pismanlik kaplamisti neden cocuk istedim ki bu kadar diye. Allah effetsin cok uzuluyorum suan bile bunu soylerken. Sunu unutma sen bir annesin robot degil. O donem bana gecicek bu gunler demislerdi. Ve ben ofkeden deliye donuyordum. Ama gecti. Ustelik ben onun gazina cozum ararken ne ara gecti anlamadim bile. Nurse harveys colex diye bir surup var. Ben onda cok rahatlamistim. Ustelik onu kullandigimda oyle sasiriyordum ki cikardigi gazlara cocugum ne kadar aci cekiyormus anlayabiliyordum. Tabi masajlarla destekleyerek. Onun haricinde kullanmadigim hic bir damla kalmamisti. Belki isine yarar canim ama unutma bebegin oylesine aglamiyor cani cok yaniyor gaz sikismasi yuzunden. Ve tek bildigi liman sensin.