havvaygzecrn Meri-Mel kabak ve tavuk gogsuyle yapiliyo harika oluyor tavsiye ederim youtube da hayalimdeki yemek sayfasından bakabilirsiniz
ikitosbikannesi HappyKids Mantar çorbası @Deletedmom_98 tarifi🌸 Sucuklu kuru fasulye Pilav Salata Erik kompostosu Fırın sütlaç
buse8524 HappyKids hayırlı ramazanlar olsun inşallah Bugün 🤲 Tavuklu çorba Dövme yani buğday pilavı nohutlu Yeşil fasulye Marul salatası Tel kadayıf tatlısı Nasipse inşallah Rabbim kabul etsin inşallah 🤲
Fyznr0604 HappyKids annemlere davetliyiz. Menü de içli köfte tarhana çorbası salata patates sulusu pilav tatlı olarakta ağlayan pasta varmış 🌺
Deletedmom_98 HappyKids Normalde menüm farklıydı ama dünden değerlendireceğim. Mangalda ciğer ve kuyruk yağı Tereyağlı pilav Acılı bir ezogelin çorba Salata Oğluma kıymalı tarhana Fırında brokoli ve tatlı patates Sarımsaklı yoğurt Erişte
Mikoiledikonunannesi HappyKids mercimek çorbası nohut pilav çıtır tavuk salata baklava vardı ama eltime davetliymisiz yarıda kaldı . Rabbim kabul etsin insallah hayırlı ramazanlar 🍓
Irmakmelegim HappyKids bugün Mercimek çorbası Pideli kofte Salata Yoğurt Supangle Kızımın menüsü ayrı tabiki yemek bir Tık seçtiği için kıymalı pazı yemeği labneli makarna yoğurt var 31 ayligiz
66arasim HappyKids Fırında köfte Pilav Mercimek çorbası Tatlı malwmem olmadığı için yapamadım yarına inşallah Hoşaf
bakkalemzigi Taramtaram evet evet ben sadece yoğurt yanında seviyorum üstüne eklemiyorum böyle yapıyorum teşekkürler