Kzyefemom Sebze çorbası Sulu tavuk patates haşlaması Pirinç pilavı Ayran Kabak tatlısı Herkese Hayırlı Ramazanlar 🫶🏼
[silindi] HappyKids Kremali mantar corbasi Tavuk pirzola Firinda Baharatli patates Pirinc pilavi Salata Gullaç Ramazanin Ilk menusu bizde boyle 🩷
Taramtaram HappyKids paçanga böreği patlıcanlı nohut mezesi kıymalı yalancı tarhana çorbası Hazır künefe yaparım Hayırlı iftarlar
2AngelMom HappyKids pöç etli sebzeli güveç Pilav Şehriye çorbası Salata-yoğurt Kazandibi (kendim yapıcam) Herkese hayırlı ramazanlar Allah herkesin orucunu kabul eylesin 🤲❤
bakkalemzigi Taramtaram evet evet ben sadece yoğurt yanında seviyorum üstüne eklemiyorum böyle yapıyorum teşekkürler
Themom_ HappyKids Sütlü tarhana çorbası Kıymalı taze fasulye yemeği Şehriyeli pirinç pilavı Göbek salatası
Kumpr HappyKids Mercimek çorbası Hünkar beğendi Zeytinyağlı kereviz dünden vardı Herhalde başka birşey yapmam 🫠 ama eşim isterse bir de meyhane pilavı yapabilirim
whitenur HappyKids saç kavurma Patates püresi Kremalı mantar çorbası Salata San sebestian dünden yaptım dolapta
durudoga1 whitenur san sebastian nasıl yaptiniz bende çok severim ama bir türlü cesaret edemedim yapmaya :)
3310umbozuk Mercimek çorbası fırında tavuk tantuni salata közlenmiş biber mezesi ayran tatlı olarakta Etimek tatlısı
Arasbebek2022 Mercimek çorbası Etli nohut Pilav Havuç tarator Salata Tatlı karar veremedim ya sütlaç ya revani