maygirl beyzzsenturkk_ 28 günde hic bsy olmaZ…çok abartmayin be..siz kndi kndinize zaman gecirmeyi bu yaşıniza kadr hic ogrenemediniz mi??
Deletedmom_117 maygirl Çok duyar kastınız . Amacınız ne yani anlamadım Evladı için üzülüyor kadınn…….
Deletedmom_89 İnsaf ya burada bile kadına abartma demişsiniz. İlla kendi acınızla, zorluğunuzla kıyaslayacaksınız değil mi? 28 gün ayrılık, ayrılık değil mi? Bunu bile sorgular olmuşsunuz. İşinize gelmeyince de kadının düşmanı kadın dersiniz.
Lastiklihasurtman Deletedmom_89 katılıyorum. Bizim millet şunu anlamiyor herkesin acı yönetme yöntemi acıyı yaşayış şekli aynı değil. Onların eşi askerdir belki bu kadar zorlanmaz ama bu kadın daha duygusal ya da çocuğu daha hassas demek ki. İçinden gelmiş ve çocuğum böyle yapiyor ne yapmaliyim demis buna bile duyar kasmislar. İnsanlar bi seye dertlenirkende bunlara soracak herhalde. Şaka gibi..
Irmakk1 beyzzsenturkk_ sanki eşiniz ölmüş gibi davranıyorsunuz bu kadar kasmayın yalnızlıkta iyidir keyfini çıkarmaya çalışın
Deletedmom_117 Irmakk1 Allah esirgesin Kimseyi eşiyle imtihan etmesin nasıl bir kelime kullanıyorsunuz Allah aşkına
Deletedmom_117 A25aa95 Gerçekten çok saçma cevaplar size bunu mu sormuş . Az önce bı arkadasa da yazdım Gebelik uygulamasında gebelik haberini Hafta vs bilgilerinide paylasmasin kimse Ee o zaman neden var bu uygulamalar . EWET baabasi kalanlar şehit evlatlark nice insanlar var fakat Herkes bı şekilde hayatına bakıyor Bakmalida tabiki şehitlerimiz unutulsun demiyorum asla ama Toplumda her konudan herşeyden Konuşulur bunun önüne gecemezsiniz .
Aselincimom Kız geçer geçer merak etme eşim 6 ay göreve gitti hamileydim sonra doğurdum çocuk 2 aylık oldu 1 gün gördü yine 1 aylığına göreve gitti şuan kızım 4 aylık olacak toplasan doğduğundan beri 20 gün anca görmüştür şuan da nöbette yine yok yanımızda bayramdan sonra arazileri başlıyor bi gidecek Allah bilir ne zaman dönecek
al11 Aselincimom Aynen benim eşimde görevde yeni doğunca görmüştü bebeğimizi kızım şimdi 4aylık ve bi bukadar daha yok.
Ceerenn beyzzsenturkk_ Benim oğlum 1 yaşında babasını 2 kere gördü daha hiç tanımıyor bile eşim Suriye’de asker bence fazla abartmamak lazım
Deletedmom_117 Ceerenn Allah kolaylık versin . Allah razı olsun Eşiniz ve eşiniz gibi nice mehmetcigimizden . Ama bunu siz bilmiyormuydunuz ? Başınız agelecekleri bilmiyormuydunuz . Allah size evladiniza siz gibi Anne çocuklarımızın yardimcisi olsun . Yanlış anlamayın ama Her insan bir değildir abartmayın gibi şeyleri kendinise saklayın lütfen
maygirl Deletedmom_117 insan tabiki uzulur bi bosluga duser tamam Rabbim saglik wersin 28 gun gelir gecer cok kisa bi zaman…o 28 gun senelr olur her dakika boyle gecmez diger sekilde gelir gecer cok kısa bi zaman zaten..
Ceerenn Deletedmom_117 Elbette biliyorum ben postta yakınmadım o yüzden herkesin üzüntüsü kendisine büyüktür benim eşim orada ben burada bu haldeyim demedim ama sizce de insanoğlu olarak şükür etmeyi bilmiyor gibi degilmiyiz benim postlarima girin bakın 1 tane eşim olmadığı için yakindigim post var mı ? Bulamazsınız çünkü hiç babası olmayan çocuklar genç yaşta dul kalan kadınlar şehit aileleri varken ben eşim için yakinamam kaldı ki 1 ay canı bedeni sağken bedelli yapılan askerlik için dert yanılması kusura bakmayın ama tuhaf geliyor
Deletedmom_117 Irmakk1 Ewet gercegi unutamayiz. Ama gerçek doyede Tanimaidginiz bir insana bunu diyemezsiniz
Avesila beyzzsenturkk_ İki gündür görevdeki abimden haber alamıyoruz. Çocuklarıda bunun farkındalar ama bir tepki verdikleri yok kuzularımın. Alışık olmadığınız için zor geliyor anlıyorum ama sakin kalın. Bu kadar abartılacak bir şey yok. Yeri yurdu belli, konuşabiliyorsunuz, güvende. İçiniz birazda olsa rahat olsun.
Deletedmom_117 Gerçekten çok saçma yorumlar var post sahibini tanimiyorum sadece burdan gorudgum kadarıyla avukatlık demeye başlamayın … Ewet asker eşleri çocukları çok az goruyorlar fakat Eşleri biliyorlardı ve Alişmislardir mecburende olsa . Asla kucumsemiyirum yada laf etmiyorum haddine değil . Ama Post sahibi çok başka bişey demiş . İlk defa kızı babasından ayrı kalmiş . Ve kadın da etkilenmiş bu durumdan . Yok su bu diye diye Boş muhabettleri kendinize saklayın lütfen Ramazan öncesi bari kalp kırmayı birakin .
beyzzsenturkk_ Deletedmom_117 kocam için ağlamadım ben kızım babasına üzüldü diye ağladım kendimce küstüğünü düşündüm napıcağımı bilemedim konusturmaya zorlamamalı mıyım yoksa akışına mı bırakmalıyım bilemedim yaşamadığım için bu durumu yaşayanlardan akıl istedim beni ağlak primci duyar kasan biri ilan etmişler şok oldum ben sadece çocuğum için fikir istemiştim
Dfncgdm2022 Deletedmom_117 avukatlıgını yapıyorsunuz. Hanımefendıde kocasının askere gıdecegını bılıyordu . Sonuxya olacak olan bır seydı. Bende polıs esıyım benım eşiim cok cok nadırde olsa gorevlere gıttı . Kaldıkı hanımefendi bu komuyla alakalı daha once post actı tekrar tekrar acıp ortada dramatık konı varmış gıbı yazılar yazdgı ıcın herkez kızıyorZ ve haklılarda yukarıda yazdım. Aramızda belkı sehıt eslerı var belkı sehıt çocukları var bıraz empatı zor olmasa gerek. Evlenırken asker olduklarını goreve gıdeceklerını herkez bılır hanı demıssınz ya yukarda onlar ayrılıklara alıskın dıye kımse sehıt olacagını bılmez ama yınede acıyla yasamayı bılır. Evet hıc ayrılmamıs olabılır gerçekten uzulmus olabılır. Ama ortada cokta büyük bır sey yok. Kızından cok hanımefendı dertlı .Eşinş ozluyor normaldır ama yapacak bır sey yok 28 gun sonra gelecek ınsallah
Mlk026 Deletedmom_117 duyar kasmak değil herkesin duygu yaşama yoğunluğu farklı ama hanımefendinin eşi 28 gün askere gitmiş her gün konu mu açacak dün açtı paylaştı eşi uzun süre gidenler de her gün konu mu açacak.
Deletedmom_117 Mlk026 Akrabayla paylaşıp Laf edileceğine burda paylasip Rahatlamk istiyor demekki olamaz mı Anonim bir ortam burası Farkındaysanız Dillere düşeceğine insanlar hem rahatlıyor hem kim olduğu bilinmeden Paylasiyor . Bunda bir sakınca yok bence
Prensesannesii44 Mlk026 aman boşver anlamazlar anlamak istemezler polis asker eşi olsalar nolacakti acaba şehit olup yavrusuna doyamayan nice abilerimiz kardeşlerimiz var babası gorvde olup babasından ayrı büyüyen nice evlatlar var
Teusa Ben de annemlerin yanındayım 28 gündür şehir dışında, benim oğlan babasını telefonda görüp baba bak kule yapiyom deyip kapatıyor :D
Deletedmom_89 Irmakk1 size bu yaşa kadar öğrenemediğiniz adab-ı muaşereti öğretme derdim varmış gibi mi duruyor?