Mlk026 beyzzsenturkk_ yanlış anlamayın ama burda bir sürü asker polis eşi var zor bir süreç ayrı kalmak zor tamam ama 28 gün değil mi zaten kaç gün kaldı. Habire konu açmak o kadar babasız çocuk şehit eşi var.
Deletedmom_117 Mlk026 Bı taraftan duyar kasmak gibi bişey oluyo yaptığınız kusura bakmayın ama . Tamam doğru dediğimiz ama gebelik uygulamasında mesela gebelik paylasimida yapilmasin o zaman çocuğu olmayan caballyan kaybeden insanlar var diye. Toplumda yaşıyoruz Herşeyin iyisi kadar kötüsü kötüsü kadar İyiside konuşulucak .
Falafel Mlk026 postu görünce aklıma Şehit polis memuru Kadir miraç Özcanın kızının baba deyip ağlayışı geldi..
A25aa95 beyzzsenturkk_ abarttgnzn farkında mısınz?milletinkiler uzun dönem gidiyor onlar napsın ya babası ölenler? şehit çocuklar?bende babasız büyüyen biri olarak ölüm yoksa herşey geçici bukadar abartmayın sizden zorunu yaşayanlar var onları düşünüp bari şükredin
Deletedmom_117 A25aa95 Gerçekten çok saçma cevaplar size bunu mu sormuş . Az önce bı arkadasa da yazdım Gebelik uygulamasında gebelik haberini Hafta vs bilgilerinide paylasmasin kimse Ee o zaman neden var bu uygulamalar . EWET baabasi kalanlar şehit evlatlark nice insanlar var fakat Herkes bı şekilde hayatına bakıyor Bakmalida tabiki şehitlerimiz unutulsun demiyorum asla ama Toplumda her konudan herşeyden Konuşulur bunun önüne gecemezsiniz .
traineemom beyzzsenturkk_ canım kızın daha küçük aklı ermiyor bile. Sürekli konuşmaya zorlayarak, yanında ağlayarak strese sokma onu da. Benim eşim askere gittiğinde kızım 3.5 yaşındaydı kıyafetlerini çekmeceden alıp masanın altına girip ağlıyordu aklı eriyordu çünkü. Kızım bile aştıysa seninki de aşar niye küssün babasına. Zaman kavramını anlayacak yaşta olmadıkları için kızıma 1 aylık takvim yapmıştım her gün biraz daha babana yaklaşıyoruz diyerek takvimin üzerini çiziyorduk. Benim kızım da konuşmazdı babasıyla bende zorlamazdım. Üzerine gitme sende küsmüyorlar merak etme. Sende ağlamak istiyorsan çocuğa belli etme
Mlk026 Deletedmom_117 duyar kasmak değil herkesin duygu yaşama yoğunluğu farklı ama hanımefendinin eşi 28 gün askere gitmiş her gün konu mu açacak dün açtı paylaştı eşi uzun süre gidenler de her gün konu mu açacak.
Menessasmom Deletedmom_117 siz bence postu açan hanımefendinin fake hesabısınız yada ablası bişeyi her yoruma onun yerine sizin tek tek cevap vermenizin başka açıklaması olamaz 😂
Yeni-anne22 beyzzsenturkk_ abartma ya sanki aylarca gitti 28 gün tatil yapıp gelecek bişe olmaz abartıp dram yapma bu kadar durmadan başlık açıp
Ares01 beyzzsenturkk_ yazmayacaktım ama kendimi tutamadım. Biraz fazla abartıyorsunuz. Ben anneme gittiğimde bile 10 gün çocuklarım babalarını görmüyor bi şey olmuyor yani burada bir sürü eş var çocuklarını babasız büyütüyor. Sahte hesapta değilsiniz desem dalga geçiyor…
beyzzsenturkk_ Ares01 dalga geçilecek ne var pardon? bu durumu yaşayan kadınlardan çocuklarına nasıl davrandıklarını hakkında tavsiye istedim BİLMEDİĞİMDEN YAŞAMADIĞIMDAN bunun neresi saçma?
maygirl beyzzsenturkk_ 28 günde hic bsy olmaZ…çok abartmayin be..siz kndi kndinize zaman gecirmeyi bu yaşıniza kadr hic ogrenemediniz mi??
Deletedmom_117 maygirl Çok duyar kastınız . Amacınız ne yani anlamadım Evladı için üzülüyor kadınn…….
Deletedmom_89 İnsaf ya burada bile kadına abartma demişsiniz. İlla kendi acınızla, zorluğunuzla kıyaslayacaksınız değil mi? 28 gün ayrılık, ayrılık değil mi? Bunu bile sorgular olmuşsunuz. İşinize gelmeyince de kadının düşmanı kadın dersiniz.
Lastiklihasurtman Deletedmom_89 katılıyorum. Bizim millet şunu anlamiyor herkesin acı yönetme yöntemi acıyı yaşayış şekli aynı değil. Onların eşi askerdir belki bu kadar zorlanmaz ama bu kadın daha duygusal ya da çocuğu daha hassas demek ki. İçinden gelmiş ve çocuğum böyle yapiyor ne yapmaliyim demis buna bile duyar kasmislar. İnsanlar bi seye dertlenirkende bunlara soracak herhalde. Şaka gibi..
Irmakk1 beyzzsenturkk_ sanki eşiniz ölmüş gibi davranıyorsunuz bu kadar kasmayın yalnızlıkta iyidir keyfini çıkarmaya çalışın
Deletedmom_117 Irmakk1 Allah esirgesin Kimseyi eşiyle imtihan etmesin nasıl bir kelime kullanıyorsunuz Allah aşkına
Aselincimom Kız geçer geçer merak etme eşim 6 ay göreve gitti hamileydim sonra doğurdum çocuk 2 aylık oldu 1 gün gördü yine 1 aylığına göreve gitti şuan kızım 4 aylık olacak toplasan doğduğundan beri 20 gün anca görmüştür şuan da nöbette yine yok yanımızda bayramdan sonra arazileri başlıyor bi gidecek Allah bilir ne zaman dönecek
al11 Aselincimom Aynen benim eşimde görevde yeni doğunca görmüştü bebeğimizi kızım şimdi 4aylık ve bi bukadar daha yok.
Ceerenn beyzzsenturkk_ Benim oğlum 1 yaşında babasını 2 kere gördü daha hiç tanımıyor bile eşim Suriye’de asker bence fazla abartmamak lazım
Deletedmom_117 Ceerenn Allah kolaylık versin . Allah razı olsun Eşiniz ve eşiniz gibi nice mehmetcigimizden . Ama bunu siz bilmiyormuydunuz ? Başınız agelecekleri bilmiyormuydunuz . Allah size evladiniza siz gibi Anne çocuklarımızın yardimcisi olsun . Yanlış anlamayın ama Her insan bir değildir abartmayın gibi şeyleri kendinise saklayın lütfen
maygirl Deletedmom_117 insan tabiki uzulur bi bosluga duser tamam Rabbim saglik wersin 28 gun gelir gecer cok kisa bi zaman…o 28 gun senelr olur her dakika boyle gecmez diger sekilde gelir gecer cok kısa bi zaman zaten..
Ceerenn Deletedmom_117 Elbette biliyorum ben postta yakınmadım o yüzden herkesin üzüntüsü kendisine büyüktür benim eşim orada ben burada bu haldeyim demedim ama sizce de insanoğlu olarak şükür etmeyi bilmiyor gibi degilmiyiz benim postlarima girin bakın 1 tane eşim olmadığı için yakindigim post var mı ? Bulamazsınız çünkü hiç babası olmayan çocuklar genç yaşta dul kalan kadınlar şehit aileleri varken ben eşim için yakinamam kaldı ki 1 ay canı bedeni sağken bedelli yapılan askerlik için dert yanılması kusura bakmayın ama tuhaf geliyor
Deletedmom_117 Irmakk1 Ewet gercegi unutamayiz. Ama gerçek doyede Tanimaidginiz bir insana bunu diyemezsiniz
Avesila beyzzsenturkk_ İki gündür görevdeki abimden haber alamıyoruz. Çocuklarıda bunun farkındalar ama bir tepki verdikleri yok kuzularımın. Alışık olmadığınız için zor geliyor anlıyorum ama sakin kalın. Bu kadar abartılacak bir şey yok. Yeri yurdu belli, konuşabiliyorsunuz, güvende. İçiniz birazda olsa rahat olsun.