Kalbim_21 erenimm00 Hastanede duş almamıza izin verirlermi ben tek olduğum için sırtıma kimse masaj yapamaz ama hastane gitmeden önce yapasam olurmu acaba
erenimm00 Kalbim_21 evet evde de yapabilirsiniz rahimağzını yumuşatırr inşallah kolay dogum olur. ben devlet hastanesinde dogum yaptım dus almama izin verdiler benim oldugum odada dus yoktu ebe dus olan bi odayı kullanmama izin verdi gittiginizde sorarsanz yardımcı olurlar
JollyBaby Kalbim_21 Bide burundan nefes alıp ağızdan verin sancı geldikçe çok ise yarıyor. Sancıların Bi tik hafiflemesine yardimci oluyor. Ben koordineli Bi şekilde nefes alıp verdim o baya iyi gelmişti. Sağlıkla kolay doğumunuz olur inşallah
Kalbim_21 erenimm00 Bende devlete yapacam evdede yaparım gitmeden önce orda izin verirlerse yaparım inşallah senin gibi kolay olur
Aslios Kolay olacağına öyle bir inanın ki.. inandığınız gibi oluyor zaten.. Ve plates topu aşıtı önemli. Son iki ay ben koltuğa değil hep plates topuna oturdum. Birde çömelerek duş alın. Meryem ana otu da çok etkili. Hayırlı doğumlarınız olsun inşaAllah
deleted20517 Kalbim_21 ben bolca hurma yemiştim sık sık yuruyus ha birde skuat çok yaptım dogumuma kadar çok fazla kolaylaştırdı beni,6 cm ile yatisim yapıldı hatta
busra2410 Kalbim_21 Suni sancı ile doğum yaptım 3cm açıklık vardı 9 da yatışım yapıldı 3 te kızım doğdu. Bol bol pilates topu ile egzersiz, aksak gebe yürüyüşü yaptım çok faydası olduğunu düşünüyorum ahududu yaprağı çayı içtim ve hurma yedim
deleted20517 Kalbim_21 kesinlikle dene canım eşinde yardimci olsun sana squat da yap çok faydasını görürsün
busra2410 Kalbim_21 birde sancı çektiğim zaman “ sümmes sebile yesserahu” sürekli dilimde bu dua vardı öyle dehşet acı çekmedim son an zorluyor biraz o kadar oda nefes alıp verme ıkınma, sakin kalıp bebeğini itmen çok önemli ❣️
ebruegehan Kalbim_21 ahududu çayıi içebilirsin hurma ananas yemek aksak yürüyüş yapabilirsin kaldırımda pilates topu varsa o işe yarar
cnslsfr Kalbim_21 sıcak duşta pilates topunun üstünde zıplayabilirsin 1 saat boyunca yaptım ve güzel açılma olmuştu