reinamm Esraabrklug ne faydası oldu oğlunuza?? Dünyada diyabetin bu kadar artma sebebi daha bebekken depoladan şekerden kaynaklanıyor. Mümkünse hiç şekerle tanıştırmamak istersin. Ekmek içi çay ne ya.
Saecn reinamm böbreklere aşırı zararlı şeker ben meyve şekerinden bile korkuyorum meyveyi çok seviyor acaba zararı olurmu diyorum bazen 🙄
Esraabrklug reinamm oğlum çok iştahsız ve yumuşak olunca bi onu yiyordu yani ne yapalım veriyordum doğrusu.dedigim gibi çok şeker katmiyordum ama bide peynirde denemiyordum dengeliyordu arkadaşım . Yani linç etmene gerek yok tadına bakıyordum şekerli değildi.suan 2 yaşında çok şükür
reinamm Ariyaarya cici bebede verilmemeli çok şeker var. Ayrıca kan ilacı neden vermiyosunuz onu anlamadm? Özel bir sebebi mi var.
1mom1baby Ariyaarya bende bunu yapanı instagramda gördüm şaşırdım kaldım çay zararlı diye hamileyken bile ağzıma sürmedim kaldı ki bebeğime icircem ekmeğe yaşından sonra az yedirmeye başladım öncesinde sert kısmını dişini kaşısın diye veriyodum sekerde yaşından sonra çok az kullanilabilir zayifsa tam pirinç unlu irmikli muhallebi yapabilirsiniz ve sağlığı yerinde olduktan sonra kilonunda önemi yok sağlıklı beslenmesi önemli
Ozanesma Ariyaarya yok artık diyorum. sadece kilo alsın diye çocuk mu beslenir. Nerde besleyiciliği, nerde vitamini, minerali, lifi? Sonra çocuğum neden obez oldu? Yazıktır, günahtır; yapmayın.
ikibaloglaninanasi Ariyaarya hiçbir besleyiciligi yok ama görümcem 19 yaşında hala çaya ekmek içi batırıp yer tadı güzel oluyormuş 😂😂
Elvn94 Ariyaarya canm neden vermyosn bna baska bir doktr 10 gun kes demsti biseyden dolayi kan ilacini kestm snra izmire gtmstm izmirdeki doktrm kan ilacini duzensz mi bullaniyosn dedi bnde anlattim kalbnde ufurum var dedi bu kanszliktan olr dedi o gunden beri kan ilacini aksatmamaya calisyom
Seydameva Ariyaarya kaynar suya koyuyorum ben ekmek için ama tabi içine şekerde katmıyorum ama sonuç 12 aylık 9.5 kg yani bünyeyle alakalı. 🤷♀️🤦🏻♀️
elmalikurabiye Ariyaarya cay kansizlik yapiyor. 30 yasimda ben bile acik sekersiz ve az iciyorum. Minicik bebege rafine seker ve cay gereksiz..
Kelebek88 Ariyaarya yogurt corbasna nane katiyon mu..normalde sevmesi lazm..sebzeleri once hasla eline ver..dokrora istah acici bisiler vermesini soyle..ha bak benm bildgm sarmsak istah acar.ben yogurt corbasi dahil tum corbalarina koyarm.rendeliyorm..tavuk corbasna dahi..herseyine..oyle dene belki sever..bide sizin yediginiz yemekleri ver.tuz koyma baharat koyma az koy yada.benmki bazen bizim yemekleri yemeyi terch ediyor..ben veriyorm ya cok da titrememek lazm..titreyince yemiyorlr iste.
reinamm Esraabrklug meyveyi bile sınırlı sayıda tüketmesi gerek bebeklerin. Binlerce nimet var. Bahane olamaz bu.
Esraabrklug reinamm 😀 ya sen kaynana gibi davranıyorum biliyomusun. Bu nasıl konuşma tarzıdır kardeşim ya.. zaten meyce geliyo hiç benimki cnm..iştahsız diyom. Şuan eskisine göre iyi tabi ama bebekken hiç yemiyordu ne meyve ne yemek