Hotic gurbettebirkadin bir gün denersiniz olmazsa diğer gün farklı yaparsınız 😊 ben genelde sahur yapmayınca rahatım ama kişiden kişiye değişebilir 😊
gurbettebirkadin Hotic bende denemek istiyorum süt aldım bugün a101 de indirim vardı 4 lü süt paketi bi de hurma alayım tamamdır 😄
gurbettebirkadin melegim71 Kayın babam da öyle ondan alışmış inan var ya yani sırf sahura ayrı yemek yaptığımı bilirim şimdi iftarda olmayacak sadece sahurda yemek yer .
melegim71 gurbettebirkadin valla bence isiniz ekstra zor aksamdan kalani yese yemiyomu misal hani kahvaltilik olsa iyi kotu yunurta tost felan olur gecer
gurbettebirkadin melegim71 akşamdan kalanı yer öyle de yemezse zaten tutma derim o kadarda yapmam yani 😀 bence de hafif şeyler yenmeli ama anlamıyor . Doymam onlarla diyor 😄 kuru fasülye nohut köfte falan yer düşün artık 😄
Babybloom gurbettebirkadin ben🙋🏻♀️ çok iyi geliyor üstelik. Ben ramazanı vücudun arınması için kullanıyorum. Gece bir bardak süt, iftarda bi çorba bi sebze yemeği oh misss
bisakinol gurbettebirkadin emzirmesem kesinlikle yapardım yapmadım daha önce ama kesinlikle az yenildiğinde az acıkıldığına eminim
gurbettebirkadin bisakinol bende deneyeceğim canım valla yazarım belki tekrar post açarım deneyimime bakarak 🙃
melegim71 gurbettebirkadin ay bende severim yemek ama insan neden kahvaltilikla neden doymasinki tamamen aloskanlik olmus esinizde insan gece gece oyle yese nebilim bi agirlik olur ustinde ama aileden oyle gormus annesi oyle alostiirmis demekki
gurbettebirkadin melegim71 babasından görüp öyle devam etmiş bide çok acıkıyor ben ona bağlıyorum . Hafif yese o kadar acıkmaz .
melegim71 gurbettebirkadin cidden oyle ama ben sahur yaptigim gunler bile daha cok acikiyorum ama insam ciddem az yiyimce yada yemeyince bence oladar aclik hissetmiyor emzirmiyosa yada hamile degilse tavi
Cileklimilkshake gurbettebirkadin geçen sene 1 ay bu şekilde sahur yaptım ve inanılmaz şekilde tok tutuyor. Gerçekten çok şaşırmıştım. Bu senede aynı sistem devam edicem :)
Melikelcll gurbettebirkadin ben emzirdiğim için 2 ya da 3 yumurta haşlıyorum biraz beyaz peynir yanına süt ve bol su içiyorum bir de hurma tabiki 3 4 tane acıkmıyorum. 3 hurma ve sütle acıktığım oluyordu hurma sayısını artırıyorum ve koca bi muz yiyorum