gurbettebirkadin melegim71 benim eşim de asla hatta yemek yer kahvaltılık da yemez . Ben hurma süt ikilisini deneyeceğim ama .
PPrensannesiiii Onu denemedim ama geçen sene çörekotuyla keten tohumunu baharat öğütücüde öğütüp ayrana katıp içerdim orucum çok rahat geçerdi. Çörekotu ve keten tohumu kan şekerini dengeliyor
Maka_Paka gurbettebirkadin İlk evlendigimiz yıl ikimizde çalışıyorduk. Yat kalk kafalar bir tuhaf oldu. Kalkmadik çok rahat tuttuk.
SelimZeynep gurbettebirkadin süt değil ama bir kase yoğurt ve üç âdet hurmayla tuttum üç aylarım içinde iki çocuğum var ikiside oyun çocuğu ama hiç zorlanmadm şükür sizinle alakalı bence bu
Aselincimom gurbettebirkadin sahursuz tutuyorum neredeyse eşim yer ama ben yiyince bütün gün mide ağrısı çekiyorum bide susuyorum
melegim71 gurbettebirkadin ay o zor olur hergun yemekte kahvatilik daha hafif olur hani yenirde hepte yenirmiki bilemedim
gurbettebirkadin melegim71 Kayın babam da öyle ondan alışmış inan var ya yani sırf sahura ayrı yemek yaptığımı bilirim şimdi iftarda olmayacak sadece sahurda yemek yer .
Hotic gurbettebirkadin bir gün denersiniz olmazsa diğer gün farklı yaparsınız 😊 ben genelde sahur yapmayınca rahatım ama kişiden kişiye değişebilir 😊
gurbettebirkadin Hotic bende denemek istiyorum süt aldım bugün a101 de indirim vardı 4 lü süt paketi bi de hurma alayım tamamdır 😄
melegim71 gurbettebirkadin valla bence isiniz ekstra zor aksamdan kalani yese yemiyomu misal hani kahvaltilik olsa iyi kotu yunurta tost felan olur gecer
gurbettebirkadin melegim71 akşamdan kalanı yer öyle de yemezse zaten tutma derim o kadarda yapmam yani 😀 bence de hafif şeyler yenmeli ama anlamıyor . Doymam onlarla diyor 😄 kuru fasülye nohut köfte falan yer düşün artık 😄
Babybloom gurbettebirkadin ben🙋🏻♀️ çok iyi geliyor üstelik. Ben ramazanı vücudun arınması için kullanıyorum. Gece bir bardak süt, iftarda bi çorba bi sebze yemeği oh misss
bisakinol gurbettebirkadin emzirmesem kesinlikle yapardım yapmadım daha önce ama kesinlikle az yenildiğinde az acıkıldığına eminim
gurbettebirkadin bisakinol bende deneyeceğim canım valla yazarım belki tekrar post açarım deneyimime bakarak 🙃
melegim71 gurbettebirkadin ay bende severim yemek ama insan neden kahvaltilikla neden doymasinki tamamen aloskanlik olmus esinizde insan gece gece oyle yese nebilim bi agirlik olur ustinde ama aileden oyle gormus annesi oyle alostiirmis demekki