Badeninannesi1 Melekhnm valla aynı bizim de benimki kendisi yer ama işine gelirse yani çok sevdiği bişeyse yada açlıktan artık zor duruyorsa 😂 Valla inanmamayı tercih ediyorum hepsinin cocugu iştahlı bi benimki seçiyor yemiyor gibi gelmeye başladı
morsevenanne9 Ebrarkolcetin kızım 5 aylık oldu anne diyor bakalım daha başka şeylerde demeye çalışıyor ama zamanla onlarda olur 😄
Drn8823 Ebrarkolcetin kızım 11 aylık, 10 aylıktan itibaren anne, baba, dede, mama, meme, gel diyor farklı bir kelimemiz henüz yok ☺️
Sweetyy oglumubeklerken ay benim kızımda 26 aylık aynı şekilde ne dersek tekrarliyo anne del falan diyo 😂
oglumubeklerken Sweetyy annee deeeğğ 😅😅 bi de eliyle de gel gel yapıyor aynı zamanda sanki kedi yavrusu çağırıyor gibi 😅
Melekhnm Badeninannesi1 evet benim de ayda yılda bi yer kendisi mesela dün karnıbahar yaptım yedi makarna da ben yedirdim
Sinem1205 aselismomy ya bizde 5 gun önce 16aylık olduk kizimda benim soyledigim seyleri tekrar etmeye çalışıyor bazen ama pek beceremiyor tabi 10 kelimesi falan var bilincli olarak bi de 5e kadar sayabiliyor acaba biraz konusma ve kelime konusunda geri mi kaldık bilemedim etrafimda hic kizimla yaşıt kimse yok 😊
aselismomy Sinem1205 bence kıyaslamaya hiç girmeyin benim kızımda 2 ye kadar sayabiliyor mesela😊her çocuk kendine özeldir hepside birbirinden çok farklı olabiliyor.
Sinem1205 Merveaslan1 duyu organlarıni biliyor mu acaba agzin burnun nerde dediğinde gösterebiliyor mu 😊
Sinem1205 aselismomy ya evet doğru soyluyosunuz aslinda kiyaslama değil de iste anne yüreği illa bi sorguluyoruz acaba nasıl diye 😊
aselismomy Sinem1205 benim etrafımda kızımla yaşıt gerek komşu gerek akrabalar var ister istemez bende sorguluyorum ama sonradan kendimi duraklatıyorum çünkü zamanında depresyona bile girmişliğim var bu konuyla alakalı 🤦🏼♀️ tekrar aynı şeyleri yaşamamak adına düşünmüyorum🤷♀️ herkes bebeğinin dünyasındaki en iyi anne❤️
Sinem1205 aselismomy yaa evet o kadar ilerletmemek lazım yani ne yaparsak yapalım her bebek kendi hızında ilerliyor sağlıklı olsunlar da gerisini hallederiz zaten 🥰