Ilkem0909 GuldenKutay 10 aylık bnm kızım hala emıyo ve kullanıyorum canım https://instagram.com/kilokontrolu_burcu_herbal?igshid=v5e6e6aa88tv bi sor aklına takılanları daha profesyonel cevap verir bnm koclugumu yapıyor
ZelihAkann [silindi] ilaçla filan uğraşma hergün bir kase yoğurdun üstüne pul biber döküp ye bağırsakları hareketlendiriyor ve zayıflatıyor denemesi bedava 😊
tugceemir Mirac-2 sedef kaymak uzerinden mi eger onun uzerindense faydasi olursa bana haber verirmisiniz
Ayse-1987 [silindi] harbilayf kullandım çok iyi zayıflayıp bırakınca 2 katı kilo aldım hamileliktede gebelik şekeri sorunu yaşadım çok sağlıksız ömrü hayatımda bir daha kullanmam sizlerde sütünüzle bebeğinize böle şeyler içirmeyin derim şuan 3 aylık bebeğim var termal korse Leslie hamilelik diyeti ile 15 kilo verdim 5 kilo daha vermeyi planlıyorum en azından kalıcı sonuç olur diye düşünüyorum
Mirac-2 tugceemir evet canım onun üzerinden olursa yazarım daha 3 gün oldu bugün 1 kilo gitti benden bende şaşırdım ama 🙂
Mirac-2 tugceemir 77,5 kullanmadan önce bugün tartıldım 76,5 çıktım aşırı metobolizma calıstıryoe ve iştahı kapatıyor inşallah dogrudur dedikleri kadar kilo veririz arkdaşımda aldı kullanıyor sen başlamadınmı
tugceemir Mirac-2 valla dogru mu yalan mi bilmedigim icin siparis etmedim eger verdiriyosa hemen bu gun siparis ederim
Mirac-2 [silindi] tugceemir emzirdigim için adet olmuyordum 5 aydır adet olmamı sağladı aşırı metabolizma çalıştırıyor iştahımı da kesti tatlı isteğim kalmadı desem yeridir sütümdede azalma olmadı aksine bol boş geliyor cook su içirtiyor:)
Mirac-2 [silindi] instagramdan çay aldım styfit diye sedef kaymak diye bayan satıyor diyetle destekleyerek 1 haftadır 2.300 gitti