cinkinasi NeslihanBusra sezaryen izime kullanmıştım ama düzgün kullanamadım o yüzden tamamen geçmedi ama oğlumun alnına dikiş atılmıştı ona düzenli kullandım iz kalmadı
irva NeslihanBusra İyi bir kremdir.Ben ameliyat izlerimde ve sezaryen izimde kullanmıştım hiç iz yok.Yüz için başka krem kullandım ben o iyiydi deriyi yeniliyor komple.
biradamavisi cinkinasi merhaba benim oğluma da dikiş atıldı kaşının altına 2.5 ay önce. Dikişler alındığından beri contractubex kullanıyorum ama sanki iz hep aynı hiçbir fark yok. Sizin iz ne zaman geçmişti?
arennehir irva ne zaman kullandınız ben dogum yapalı 6 ay oldu izlerim hala var suan kullansam fayda eder mi acaba
irva Btlszr Yüz için Acnelyse kullandım ara ara hala da devam ederim.Yüzümde delikler vardı eskiden kalma siyah noktalar vs hepsi gitti.
AntiFilozof irva bu önerdiğiniz krem bir retinol ve böyle doktor kontrolü olmadan önermeniz uygun değil bilinçsiz kullanımda yüzde kalıcı yanıklar oluşabilir mutlaka doktora sorulmalı
irva AntiFilozof Reçetesiz bir ürün.Eczacıya danışıp nasıl kullanması gerektiğini öğrenebilir sorun yok bunda.😊 Tabiki kullanmadan önce ne amaçla kullanmak istediğini bir doktorla görüşse daha iyi olur o ayrı mesele.👍
1Dost irva size dermatolog mu önermişti. Ben ciddiyeye gitmek istiyorum devleti geçtim özelde bile randevu yok bıktım artık. 3 aydır geçmek bilmeyen sivilceler var