yuca Maka_Paka pinkooo_02 Amin çocuk istiyorum ama şuan gerçekten ne ben ne de kızım hazır değiliz emziriyorım bana çok bağımlı onu ihmal ederim diye korkuyorum inşallah vakti zamanı geldiğinde olur ama şuan olmasın Allah’ın da gücüne gitmesin ama sabaha kadar ayaktaydım ya olduysa diye
Yaseoo yuca kaç aydır sürekli test yapıyorum 😢 son zamanlarda ki test hep bugün yapsam ertesi günü silik çizgi gibi bir çizgi oluyordu ama pembe değil su damlatınca geçerdi ama adet oluyordum en son 3 gün önce falan yaptım tek çizgi
pinkooo_02 yuca ilk 5 dakika içinde çıktığı zman var demek canım üstünden baya geçmiş ki bende aynı şeyi yaşadım yarım saat sonra silik çizgi çıktı benimde mide bulantılarım vardı ama regl oldum psikolojik ti yani Rabbim gönlünüze göre versin ❤️
yuca Bakar mısınız idrar konulan yere su koyun kuruma testi olduğu anlaşılır demişti su koydum ikinci çizgi kayboldu
hayalperest__ yuca benim de silik çizgi çıktı su döktüm gitmedi sonra ergen gebelik testi aldım onda birşey çıkmadı sonuç 7 günlük gecikmenin sonunda regl oldum çok şükür 😅 siz de erken gebelik testi alıp tekrarlayın
yuca Maka_Paka İlk defa gebelik testi yapmıyorum sadece ilk defa bi belirtim olmadan adet geçikmeden silik çizgiyi gördüm onu da 2 3 saat sonra çöpe atmaya yakın gördüm
Maka_Paka yuca bekleme süresinden dolayı çıkabiliyor. Erken gebelik ya da en kesimi kan yapın, hakkınızda hayırlısı olsun 🌸