yuca Gebelik testi yaptım ilk 1 2 saat hatta hatırladığım diyeyim ben 4 de yaptım 8 de çöpe atayım dedim silik çizgi vardı yani 4 saat geçtikten sonra silik çizgi çıktı bide mide bulantım var psikolojikmi acaba var mıdr gebelik
turuncuelma yuca testi tekrarlayın eğer varsa bu defa hemen belirecektir. Yeniden olursa çizgi bu defa kan vermeye gidin
Edo_yekta12 yuca bence hamilesin cunku bende bu şekilde öğrendim kuruma cizgisidir falan dediler ama hamileymisim başka test alıp yaptığımda da silik çizgi çıkmıştı adetime 3 gün vardı ben test yaptığımda da yani adet gecikmeden yapılan testlerde de böyle cikabiliyor
Yaseoo yuca kaç aydır sürekli test yapıyorum 😢 son zamanlarda ki test hep bugün yapsam ertesi günü silik çizgi gibi bir çizgi oluyordu ama pembe değil su damlatınca geçerdi ama adet oluyordum en son 3 gün önce falan yaptım tek çizgi
emirinannesi21 4 saat geçmiş normaldir silik çizgi çıkması yani hamile değilsiniz şüphen varsa tekrar yap 15 dk da nedir belli olur
yuca Ay gerçekten beni çok mutlu ettiniz benim son adet tarihim 6 Şubat hani ne bilim olabilir mi diye düşündüm 22 aylık kızım var düşünmüyorum çocuk
yuca Öyle yapıcam erken gebelik testi aldırıcam eşime bakalım hayırlısı olsun inşallah şuan olmamıştır zamanını bilemeyiz ama inşallah şuan değildir
yuca turuncuelma Hastalığıma 3 gün kaldı ama aklımda kaldı hep yarın sabah acilden kan testi vericem bakalım
yuca Edo_yekta12 Kuruma olduğunu anlamak için su damlatın demişlerdi idrar konulan yere su damlattım o silik çizgi kaybolmaya başladı
yuca Maka_Paka pinkooo_02 Amin çocuk istiyorum ama şuan gerçekten ne ben ne de kızım hazır değiliz emziriyorım bana çok bağımlı onu ihmal ederim diye korkuyorum inşallah vakti zamanı geldiğinde olur ama şuan olmasın Allah’ın da gücüne gitmesin ama sabaha kadar ayaktaydım ya olduysa diye