parpaaliii mucizemm94 annnneeeeğğğğm diye çığlık atarak 😂😂 kızımm , anneeem , yumuduğum , pamuğum , ipeğim 😅 adı ipek
binnur64 mucizemm94 annnemmmmm, balımm, datlışım, sütlacım, lokumum, kaymakım, şekerliğim, tosunum… 😂
Derya-Anne mucizemm94 bir kızım bir oğlum var ikisinede aşkım hayatım bebeğim kurban olduklarım herşeylerim kızıma beyaz tenli olduğu icin beyaz şekerim oğlumda esmer tenli olduğu için esmer şekerim aklınıza gelebilecek her türlü güzel kelimeyle sesleniyorum
kacakcay Busrgok ya bende kizima hep popisini d yerim senin diyorum bi kere de değil on kere ilerde kotu olur mu sence birakmalimiyim içim rahat etmiyor popisini yerim demeden 😅😅
Ssude mucizemm94 kızımmm Annemm Japonum Babası kılıklı Pamuğum Meleğim Aşkım Bebeğim Evladım Yavrum Yanaklım Bal surat Mis kokulum V.s.
rbh mucizemm94 gözleri mavi olduğu için mavişim aşkım bebeğim sevgilim minik erkeğim aşk meyvem psikolojime bağlı olarak değişiyor 🤣🤣
Usnac4559 mucizemm94 en çok minnakçe diyorum oldukça iri bir bebek olmasına rahmen minik ve akçe kelimelerini birleştirerek türettim şarkımızda var minnakçe minnakçe mini mini minnakçe çok gülüyor
Maka_Paka mucizemm94 Anneeeeemmm, canım oğlummmmm, balımmmmm, birtanecik oğlummmm, dünyammmmm. Akla gelen güzel tüm şeyleri söylüyorum 😂 kızdığım zamanda sus babası kılıklı sıpa 😂😂😂
AngrBoda_ mucizemm94 Ağzını yediğim, balım,kuzum, çiçeğim, meleğim, canımın içi,birtanem, aşkım, ömrüm,anasının kuzusu,minik tosbaaaamm♥️
Deletedmom_98 mucizemm94 Papatya oğlum (kumral) Fındık oğlum Aşkım Annesinin ballısı Jujum (o bana kuzum diyemediği için jujum der) Hep anneciğim der bana kalbimi eritir bal bebem