babymomyyy mucizemm94 annesinin tatlı kelebeği, annemmm, aşkım, bebeğim, annesinin ballı çöreği , annesinin ballı lokma tatlısı, . Bazen kendimi kaybediyorum severken tuhaf sesler çıkarıyorum 😄😄😄
kacakcay Busrgok ya bende kizima hep popisini d yerim senin diyorum bi kere de değil on kere ilerde kotu olur mu sence birakmalimiyim içim rahat etmiyor popisini yerim demeden 😅😅
Nurxxx anneeemmm ben boyle dedikce o çok seviyor sesini inceltip gözlerini kısıp o da bana diyor eriyorum 😍😍 bide ballı lokumumm,oğlușumm, aşkım bebeklere pek boyle hitap edilmemeli diyor uzmanlar ama napiyim aşk ya aşk
Nurxxx babymomyyy bi yazar söyleşisine gitmistik o çocuklara annem babam vs demenin uygun olmadığını oğlum kizim diyin ki kendini anne baba sanmasin ilerde üstünlük yarıșina girme oluyor dedi ama napiyim ya ben ona annem dedikce o da bana diyor ben ona oğlum desem bana oğlum diyecek çocuk 😂
araspoyraz mucizemm94 Dünyadaki en güzel kelimeleri söylüyorum ama en çok aşk çünkü benim için aşk evlat demek.
Mtzzeynep Nurxxx bi söz var ya yırtık dondan çıkar gibi diye(oğlum her an her yerden çıkabiliyor😄. Bide yeni yürürken değişik yürüyordu lastiği patlamış galiba demiştik öyle kaldı.
elisa2705 mucizemm94 günde belki 100 defa iyiki doğurmuşum seni yavrum benimm diye seviyorum hep oda o kadar alıştı ki hep gülüyor haha😂