Hale1603 Anasının kuzusu ♡Anasınn Prensesi ♡ Rahmetli canımcanım Annemde beni koklayıp anasının kuzusu diye severdi,bende Leyloşumu koklarken Annem kokuyooo hissiii:-(
crazyymommy İlk anne desin diye en çok Annemm diyorum 😂 onun dışında Olûûûmmm U ince (Tonlamayı hissettiniz mi ? 😂) Aşkımmm Bal bebekimm Bide ismiyle bebekçe bir seslenişim var en çok böyle 🥰
Avesila mucizemm94 Ay en farklı olanı gamzelimm 😂 Onun dışında bütün anneler gibiyim. Anneeem, aşkım, canım, balım, oğluşum falan.
Niluu mucizemm94 Annesinin bebişkosu, minnokum, mavişim, annesinin bal çocuğu, melek kuzum, tatlı kızım, güzel yavrum, poğaçam, poğaça kızım 😄
Ecebaby mucizemm94 üzümlü kekim, minik kelebeğim, tatlı patatesim, boncuğum❤️ emme zamanı gelince turşihaaan rızzııkkk zamanı diyorum gülüyor 😬
hnnl mucizemm94 tosunum çöreğim 😂ogluma diyorum kızlara da minnoslarım bebeklerim ballarım diyor büyük kızım küçük kızıma kavga edince anlaşamıyorlar arsız kunduz diyor anne hadi duruyu annesine götürelim özlemiş annesi kızım kızım diye ağlıyormuş diyor Afrika’da abnesi oraya yollayım diyor oda bezdirdi yaramaz biraz 😬😬