cetin01 aybikreis Eşim çocukların ve benim adımı yazdırmış bende isterdim yaptırmak ama cesaret edemem gibi 😀
Bebekcino aybikreis resim paylaşamam tanıyan çıkabilir fakat size bir kaç isim tavsiye ederim. 1. Müge bilir 2. Pelin şimşek benim dövmemi müge hanım yaptı istanbuldaki en iyi isim dövmesi yapanlardan biridir çok zarif bir işi var.
zencefillizerdecal Lazerlimunafik öyle değil maalesef nihat hatipoğlu’nun da açıklaması var bununla ilgili ayrıca diyaneti de aradım abdest geçirmiyor yoksa ben çoktan yaptırır dım
SCerenY bsrshtrk benim eşim bütün kolunu kaplatıyordu o ara onun yanında bana bedava yaptılar fiyatını bilmiyorum o yüzden malesef 🙈
Mmfs aybikreis  Kızımın elini yaptirmistik babası ile. Benim sağ kolumda onun sol kolunda el ele tutuşunca veya kızımızın elini tutunca bütünleşiyor ve rötuşa gitmem lazım çok silik yeni yaptırmama rağmen
limonzeytinmom aybikreis pinterenstte cok güzel minimal çalışmalar var. 2 kızım var bende cok istiyorum ama hiç dövmem yok ve sıkılırım sonra istemem diye cesaret edemiyorum. 🤭