gunes0312 aybikreis bilek üst kısmına düşünüyorum ince italik yazıyla 😊 bk kaç görsel buldum ama fotoğraf atamadım
Lazerlimunafik minikoglummmmm Abdest geçiyor. Dövme deri altına yapılan bir işlem üst tabakasında sadece görüntü var.
Hayat123456789 Winnithepooh ayy çok tatlı bende yaptirmak istiyorum da korkuyorum çok tam da sizin ve yukarıda ki arkadaşın olan yerlere
Duygusaljelibon_ Winnithepooh yanlış anlama ama işçiliği güzel değil dövmeni kim yaptıysa profesyonel yapamamış
Winnithepooh Hayat123456789 hiç acımıyor emin olun yumuşak doku acımıyor kemik denk gelirse acır az bişey o kadr korkulacak bişey yok gerçekten 😊
Duygusaljelibon_ aybikreis foti atabilsem atcam da ben kızımın ismi ilayda anlamı su perisi koluma su perisi yaptırdım büyük hafif . Altına ilaydam yazdırdım i nin başı kalp şekliyle başlıyor efsane bişey ama atmayı bilmiyorum kdkdkdk
mrymkrm Duygusaljelibon_ ana sayfada 3 çizgi varya ona tıkla resim yükleye gel, yükleyince bağlantı kopyala diye bir şey çıkıyor alt kısımda onu kopyalayıp bu posta yapıştır. Bu kadar 😀
Winnithepooh Duygusaljelibon_ İzmir’de taninan yıllardır bu işi yapan birisi, bakış açısı tabi sizinki 😇 kendm buldum görseli ve tam istediğim şablonu yaptı profesyonel olması için ne yapması gerekirdi bilemiyorum ama sevdiğim için sorun yok 😊
zencefillizerdecal Duygusaljelibon_ ismi şahane yazmış yaa şahane duruyor şahaneeeee tutun beni ne oldu ben de gidip yaptırmayayım😁