zencefillizerdecal Duygusaljelibon_ ismi şahane yazmış yaa şahane duruyor şahaneeeee tutun beni ne oldu ben de gidip yaptırmayayım😁
sirinpatates aybikreis bende yaptircam daha fikrim yok. Benim annem yazdırdı koluna kızımın ismini ya anneanne gibi anneanne 😁
zencefillizerdecal aybikreis ya ben de çok çok istiyorum ama abdest geçirmiyormış çok araştırdım vazgeçtim ama yaptırmak istediğim yer iç bilek kısmına küçük bir şekilde ismini yazdırmak tı aşırı beğeniyorum
Duygusaljelibon_ zencefillizerdecal evet işçiliği çok iyi ben beğendim şeklini falan o şekilde çizdi anlamı da su perisi olduğu için peri çizdirdim
Winnithepooh Hayat123456789 hiç acımıyor emin olun yumuşak doku acımıyor kemik denk gelirse acır az bişey o kadr korkulacak bişey yok gerçekten 😊
Winnithepooh Duygusaljelibon_ İzmir’de taninan yıllardır bu işi yapan birisi, bakış açısı tabi sizinki 😇 kendm buldum görseli ve tam istediğim şablonu yaptı profesyonel olması için ne yapması gerekirdi bilemiyorum ama sevdiğim için sorun yok 😊
Duygusaljelibon_ Winnithepooh çizimi çok acemice isim yazısı da aynı şekil aşırı anlamlı dövme ama çok çocukça çizilmiş tükenmez kalem gibi ben çok dövme yaptırdığım için anlıyorum artık işçilikten 😂❤️
Lazerlimunafik minikoglummmmm Abdest geçiyor. Dövme deri altına yapılan bir işlem üst tabakasında sadece görüntü var.
zencefillizerdecal Lazerlimunafik öyle değil maalesef nihat hatipoğlu’nun da açıklaması var bununla ilgili ayrıca diyaneti de aradım abdest geçirmiyor yoksa ben çoktan yaptırır dım
aybikreis Kubraaybars Çok güzel duruyor. İki oğlum var birini bir bileğime, diğerini bir bileğime mi yaptırsam acaba. Ya da sonsuzluk işareti şeklinde isimlerini mi yazdırsam böyle görmüştüm bide
Zlm aybikreis ben ayak izin gibi yapıyorlarda üzerinde bebeğin adı doğum tarihi falan yaziyo ya onları beğeniyorum
LavininAnnesii aybikreis Aslında bu çok klasik çok kişide var ama bence 2 bileğe ayrı ayrı isim yazdırmaktansa bu daha hoş
zencefillizerdecal aybikreis çok güzel ama ya 3.çpcuk da olursa anne beni niye dışladın demez mi kız😁