Turnaaaa Ben yoyko 36 kg ye kadar olan 360 derece koltuk aldım 30 günlük bebeğimle 6 saat yol geldim tek başıma.. sırt desteği vs iyiydi fiyatı da uygun. YouTube videoları da var izlemenizi öneririm
Melikemg aysen032 ben satıyorum hemde çok uyguna hem arabamız uygun değil hemde gerek duymuyoruz bana da arkadaşım vermisti
Sibelmuc aysen032 15 aya kadar Geriye dönük Maxi Cosi kullandık,15.ayda Cybex Pallax Isize Gold a geçtik. Müthiş Konforlu ve güvenli.
aley1711 @“aysen032” Ben yoyko ayıcık modeli 360 spin isofix oto koltuğu aldım ve çok memnunum 4 kademeli Yatırmada var
Annakarenina_19 aysen032 baby plus in kullanıyoruz 13 aylıktan beri şimdi 26 aylık Bir sıkıntı yaşamadık güzel bence Büyüdüğü zaman da yükseltici olarak kullanılıyor alt kısmı
sadefikir aysen032 bende var oto koltuğu besafe izi comfort x3 isofixli uyguna veririm fakat yeni gibi değil
Xcbaby beyzasargn nuna rebl plus e bebekte var adac testi var 360 derece doner i size ozelligi de var.7bin tl suan Bu fiyata bu ozellikler bulunmaz.
Mel1607 Joie İ-spin 360 kullanıyorum çok memnunum.e bebekten almıştım 9 bin liraya. Arabayı sevmeyen çocuğum artık uyuyakalıyor şaka gibi🥸uzun yolculuğa da çok rahat çıkılır tam kavrıyor. Adac puanı en yüksek oto koltuğu 1.7 daha iyisi yok <3
aysen032 Xcbaby bütçemiz max 6 bin. Yoyko bear a baktım biraz kafama yattı gibi besafe çok iyi tabi ki ama bizi çok aşıyor o yüzden eledim onu bu fiyatlarda olan oto koltukları önerirsiniz çok mutlu olurum🌺
Xcbaby aysen032 yoyko filan hic tavsiye etmem bana gore konforsuz ve guvensiz en azindan adac testi olsun alacaginiz ürünün. Besafete 9-18 kg araliginda 6bine koltuk var bi bakim isterseniz.
Kurt2808 aysen032 cybex gayet iyi bu fiyatlarda şuan hepsiburadada var bakım hemde adac testinden gecmis
sadefikir aysen032 Besafe izi comfort x3 bizdeki model 1500₺ veririm. 3 tane modu var biliyorsunuzdur belki fakat 360 derece dönmüyor. Bir de kumaş kısmı güneşten ağardı fakat kılıfla kullanabilirsiniz. Kullanımında herhangi bir sorun yoktur sadece kumaşı yıprandığı için bu fiyata vereceğim.