sonmel Siz istediğiniz kadar bir şeyleri öğretmeye, doğrusunu söylemeye çabalayın; bazen onu içten içe dert edinir, sizi dinlemez kişi. Bir travma olarak kalır ömür boyu. Bu bir tek çocukluk dönemi meselesi değil. Sarışın erkek arkadaşı olan oldukça esmer bir arkadaşımın kız isteme günü kayınvalide adayından duydukları yüzünden ayrıldıklarına şahit oldum. Kendinden daha esmer biriyle evlendi sonra. Sadece, bu başlığı böyle bir travma yaşayan herhangi birinin de açabileceğini belirtmek ve “Evlat her türlü sevilmiyor mu?” diye akıl verdiğiniz için yazdım. Hani forum ya! Hani herkes cevap yazabiliyor ya. Ben de size cevap yazdım işte. O kadar. Saygılar avukat hanım. Öğretmem olmamı belirtmemin konuyla alakası çok büyük. Anlayamadıysanız onu da şöyle açıklayayım. Okul ortamında sürekli beraberiz ya hani, bizzat oradayım ya ben düzenli olarak. Zorbalığın ne boyutta olduğunu bizzat gün gün gözlemleyebildiğimi belirtmek içindi ama siz de mesleğinizi yazmış oldunuz bahaneyle. Size yaradı. Belki birinin işi düşer. İyi günler.