bballilokmaa BENOYLEUYGUNGORDUMM maşallah üç çocuk büyütmek nasıl kolaylaşıyor mu yoksa daha da zor mu oluyor 😎
BENOYLEUYGUNGORDUMM bballilokmaa ilk ikisini daha rahat büyüttüm 21 ay var zaten aralarında arkadaş gibi büyüdüler. 3. Yü çok ara verdim ya valla asker gibiyiz hepimiz evde. Keşke hepsini peş peşe yapsaydım çıksaydı aradan.
bballilokmaa BENOYLEUYGUNGORDUMM 7 aylık olan diş çıkardu mı annesi benim miniğim bir dişi çok zor çıkardı ya 🤕😵💫🤒😷🤧🥴
BENOYLEUYGUNGORDUMM bballilokmaa 5 aylıkken alttan iki dişi birden çıktı. Şimdi yine alttan iki diş daha geliyo beyazlaşmış ama patlamıyor. Çok huzursuz yavrum
bballilokmaa Nobodyyy111 hey maşallah diş çıkardı mı annesi biz bir tane çıkardık çok şükür 🎈 anamdan emdiğim tüm sütleri burnumdan getirdi sağolsun, 😁
bballilokmaa simseklivekalpli büyğrnek kolaylaştı mı yoksa daha mı zor🤒 3.bebeği istiyorum ben de 😁 evet evet deliranzii
bballilokmaa kaderbilge yaa bol bol kokla foto çek öyle hızlı büyüyor ki anlamıyorsun bile kimseyi dinleme bol bol kucağına al ben kızımı sevmek için bile bin rica da bulunuyorum çok zor büyüdükçe kucakta durmuyorlsr🥲🩷
kaderbilge bballilokmaa ya inanın bazen uyurken izliyorum resmen Allah’ım kimsenin kucağını boş birakmasin ya çok güzel bı duygu annelik
SeverusSnape bballilokmaa büyüdü çok şükür, herkes sağlıkla büyütsün inşallah.🥰 Bu sene anaokuluna başlayacak.☺️
bballilokmaa SeverusSnape maşallah ya 🥰 okula giderkrn insan mutlu oluyır ben daha yeni doğurmuş gibi hissediyorum ama büyüdüler 🥲 evlat bambaşka bir şey 💝
Hamzaninannesi1411 bballilokmaa 1 tane oğluşum var 19 aylık çooookkk tatlı hayattaki en büyük şansıım🤍😍😍😍😍🧸🧸
Nobodyyy111 bballilokmaa teşekkür ederiz Allah yardımcınız olsun ☺️ biz daha diş evresine gelemedik ben de eşim de geç çıkarmışız diş o yüzden kızım da 1 yaşına yakın çıkartır muhtemelen 😄 Allah bağışlasın evladınızı kolayca atlatın inşallah 🌸💕
lceLady bballilokmaa Şu hayatta bana artık hiç bir şey zor gelmiyor Fazlasi ile ağır seyler yaşadım hayatım da 3 cocuk hiç bişey bence 🤷♀️